SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Zahraniční, mezinárodní, osobní autobusová doprava, přeprava osob.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Autodoprava: - doprava nákladní - silniční motorová doprava.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Spedice, logistika: - sběrná služba, částečné a celovozové zásilky do celého světa - námořní zásilky - zásilky v kombinované dopravě - člen Svazu spedice a logistiky.

Smluvní přeprava osob minibusem.

Cestovní kancelář: - Chorvatsko - Španělsko Autobusová doprava: - tuzemská - mezinárodní tel.: 281 933 001

Nabídka odstraňování odpadů fekálním vozem. Zajištění cisternové a kontejnerové dopravy.

Služby-taxi, taxislužba Havířov: -osobní automobily.

Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

Služby: - logistické služby - skladování ve veřejném celním nebo v necelním skladě

Spediční služby pro: - železniční přepravu - říční přepravu - námořní přepravu zboží při vývozu/dovozu do/ze zámoří přes všechny evropské námořní přístavy jak konvenčních zásilek, tak i zboží v kontejnerech. V námořních přístavech zajišťujeme: - překlad - skladování - kontrolu zboží - lodění.

Autodoprava. Nabízím autodopravu do 3, 5t po ČR i zahraničí

DÍTĚ SPEDITION s.r.o. Autodoprava, doprava: -mezinárodní kamionová -spedice a celní agentura -dispečink. DÍTĚ LOGISTIC s.r.o. tel.: 491401450 -opravy motorových vozidel -autorizovaný distributor olejů a maziv TEXACO Velkoobchod, maloobchod: -pneumatiky Oprava, montáž: -přídavných topení do vozidel EBERSPÄCHER.

Zemní a výkopové práce. Bourací práce, demolice. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje, mechanizmy. Autodoprava. Sídlo firmy: - Plzeňská 798/465, Ostrava - Stará Bělá.

Autodoprava. - silniční nákladní dorpava

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství, spedice: - všechny státy Evropy a především Balkán - nadrozměrné zásilky - celovozové i kusové zásilky - plachtové a chladírenské návěsy - izotermické vozy.

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: -sběrná služba -skladování, rozdělování a rozvoz zásilek -letecká a námořní přeprava -kompletní celní odbavení -na požádání a speciální a chladící návěsy.