SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava Dodávková autodoprava: -do 3, 5t -spolehlivá, flexibilní.

Stavebniny Jaroměř Velkoobchod, maloobchod, stavebniny: - střešní krytiny Bramac, KM Beta, Besk, Cendrit - zdící materiál - komíny Schiedel, Eko - stropní desky Hurdis - suché maltové směsi - stavební materiál - krytina eternitová a celý sortiment výrobků - krytina betonová-od firmy Beta Hodonín - dlažba keramická - od firmy ...

Přeprava, doprava: - silniční - námořní - letecká - železniční Spedice, skladování.

Služby: - zasilatelství - celní a deklarační služby

Služby: -nákladní autodoprava. -přeprava suchých volně ložených surovin. -cisternová autodoprava. -přeprava sklápěcími návěsy.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava a spedice.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -mezinárodní autodoprava -spedice

Silniční nákladní sklápěcí doprava. Přeprava nebezpečných odpadů. Práce: - strojní výkopové - zemní práce - bourací - zámečnické, kovovýroba. Opravy nákladních vozidel Tatra a Liaz. Rekultivace skládek. Provozovna: - Ostrava - Vítkovice, Syllabova 43/2890.

Provoz expresní dálkové přepravy do 3.000 kg po ČR a vybraných státech Evropy.

Autodoprava TATROU T815 třístraný sklápěč.

Doprava, spedice: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní -vozidla do i nad 3.5t celkové hmotnost -dodávková vozidla -zásilková služba (doprava zásilek.

Odpadové hospodářství: - nakládání, třídění a odvoz odpadů - sběrný dvůr - čištění komunikací. Plakátování, pneuservis. Údržba, opravy: - místní komunikace - dopravní značení - odvoz fekálií - veřejné osvětlení - dětská hřiště - terénní úpravy. Výroba a distribuce tepla: - dodávky tepla a TUV z městských kotelen. Provoz ...

Ekonomické, standardní nebo expresní doručování zásilek po Praze (do 240min., do 120min., do 60min). Zajištění každodenního firemního servisu (výběr a podání pošty, kancelářské formality, individuální přání).

Naše firma se zabývá stěhovacími službami všeho druhu včetně dopravy s tím spojené novými stěhovacími skříňovými vozy typu Mercedes po celé České republice a všech státech Evropské unie a zajišťuje i všechny další služby s tím související.

Stavební bytové družstvo. Stavebně - technické -dodatečné zateplování: obvodového pláště, střech, vnitřních prostorů, práce klempířské, práce porkávačské, hydroizolace střech, ploché střechy Údržbářské -práce instalatérské: opravy, výměny rozvodů, stoupaček atd., montáže vodoměrů Doprava: -zemnípráce nakladačem ...

Služby: - přeprava osob na letiště a z letiště Kam jezdíme: - všechny letiště v ČR - jak velká, tak i malá (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice atd.) - letiště přilehlá ČR (Bratislava, Vídeň, Wroclav, Berlín atd.) - jakákoli jiná místa v ČR i mimo (zájezdy atd.) Maloobchod, prodej, servis: - elektrokola - náhradní ...

Stavební firma. Nákladní doprava.

Obchodní činnost. Nákladní silniční doprava i zahraniční.

Nabízíme vnitrostátní i mezinárodní dopravní a spediční služby a to po celé České republice a zemích Evropské unie.