SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní automobilová doprava. Silniční motorová doprava-veřejná nákladní vnitrostátní silniční motorová doprava - opravy motorových vozidel - opravy karoserií - zemní práce - nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - zprostředkovatelské služby.

- taxi - taxislužba - osobní přeprava - přeprava osob

Taxi: -osobní a nákladní doprava -smluvní přeprava osob.

Kombinovaná doprava. Silniční přeprava. Speciální doprava. Železniční přeprava.

Taxi. Osobní taxislužba a pronájem osobních vozů s řidič

Cílem GapLox s.r.o. je pomáhat svým zákazníkům zlepšit výkonnost v oblasti dopravy a logistiky, především pomoci jim snížit přímé a nepřímé náklady a optimalizovat jednotlivé procesy. Naši zkušení odborníci jsou připraveni poskytnout široké portfolio služeb, jako např. zprocesování průzkumů trhů a výběrových řízení, vypracovat anylýzy, ...

Autodoprava. Vnirostátní a mezinárodní zasílatelství.

Služby: - přeprava osob - přeprava kusového balíkového zboží.

Autodoprava, doprava nákladní: -sypký materiál -fekálie -ostatní materiál -AVIA a přívěs -valník, sklápěčka, nákladní přívěs.

Taxi služba a smluvní přeprava osob a zásilek

Autodoprava, doprava: -mezinárodní -kamionová, nákladní. Sídlo dle OR: -Blansko.

Pravidelné autobusové linky provozujeme ve směru: Praha – Kišiněv, Praha – Bukurešti Praha – Bukurešti- Varna Vozový park společnosti je složen s pohodlných autobusu splňujících podmínky EURO a vybavených podle nejnáročnějších požadavků, zejména: lednice, VIDEO/TV, kávovar, WC, klimatizace. Cestujícím během cesty nabízíme: občerstvení, ...

Pronájem: - značení vodorovné, svislé, značky, dopravní, reklama.

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Doprava automobilová nákladní - mezinárodní. Doprava kombinovaná. Doprava speciální. Doprava těžkých a nadměrných nákladů. Doprava železniční. Kontejnerová přeprava. Lodní doprava námořní. Mrazicí vozy - přeprava. Vodní doprava.

Soukromá osobní autobusová linková doprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava.

Autodoprava, doprava: - nákladní - tuzemská i zahraniční.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.