SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Spedice, doprava, přeprava: -zásilek i nebezpečných nákladů ADR -Turecko, Rusko, Ukrajinu, Gruzii, Arménii, Azerbajdžán, Sýrii, Jordánsko, Kazachstán, Uzbekistán, Kyrgystán, Irák, Irán, Mongolsko, Řecko a Bulharsko.

Poskytování služeb v oblasti nákladní dopravy.

Autodoprava, doprava, autoservis, autoopravna.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Poradenství, služby a outsoursing v oblasti kvality, měření, logistiky především pro automobilový průmysl.

Expresní doručování zásilek (do 50 kg). Přeprava zásilek: - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Poštovní, kurýrní služby. Autodoprava: - osobní.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava - zahraniční, mezinárodní nákladní přeprava - komplexní rozvozní služby - expresní přeprava - stěhovací služby.

Silniční motorová doprava: - osobní - nákladní. Provozovna: - U vlečky 2368, 276 01 Mělník.

Pneuservis: - nákladní - osobní. Autoservis. Laserová geometrie. Klimatizace - plnění, servis. Stavební činnost. Autodoprava: - kamionová.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

ODNESTO.CZ – STĚHOVÁNÍ Praha/ČR/EU – to je profesionální stěhovací servis za výhodné ceny! Naši nabídku služeb tvoří stěhování bytů a domů, kancelářských a komerčních prostor, odborný přesun trezorů, klavírů a jiných těžkých břemen. Poskytujeme kompletní balící servis včetně zapůjčení krabic. Provádíme demontáže a následné montáže nábytku. Dovoz ...

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Přepravní a spediční společnost: -mezinárodní a vnitrostátní doprava celovozových zásilek -malé vozové zásilky -vnitrostátní doprava kusových zásilek -mezinárodní doprava kusových zásilek -skladování a logistické služby -skladování v celních skladech -skladování v daňových skladech -celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava. Výroba, prodej, rozvoz: - betonové směsi z vlastní betonárky - štěrk, písek. Stavební práce. Zemní práce. Úprava vodních toků. Uhelný sklad.

Kurýrní služba zaměřená na expresní rozvoz zásilek a pošty na území města Ostravy a Slezska s doručením do max. 3 hodin od vyzvednutí u klienta. Messenger. Expresní přeprava poštovní nebo balíkové zásilky: - do objemu 4cbm a váhy - 700 kg na území ČR a EU za nízkou cenu za km. Transport zásilek v režimu in time (doručení v požadovaném čase ...

Doprava: - veřejná linková autobusová doprava - zájezdová autobusová doprava - prodej pohonných hmot. V současné době provozujeme veřejnou linkovou autobusovou dopravu na 47 pravidelných linkách převážně po území bývalých okresů Náchod a Rychnov nad Kněžnou, významně se svojí činností podílíme na zajištění dopravní obslužnosti v regionu ...

Kulturně-produkční agentura PEAS Production: -koncerty, akce hudebníka, taneční párty. Příprava a organizace: -koncertní turné předních našich i zahraničních umělců -návrh a realizace "akcí na klíč" dle přání a potřeb klienta, firmy, společnosti, obce, politické strany -artist management, zastupování umělců -booking kapel ...

Autodoprava, nákladní přeprava: - mezinárodní, zahraniční - tuzemská, vnitrostátní.

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.