SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Autobusová doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej autobusů. Leasing osobních, užitkových automobilů - autobusů, výrobních a technologických zařízení. Oficiální zastoupení Caetano.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

SLUŽBY: -lokální stěhování po Brně, i po celé ČR -speciální práce (piana, trezory, stroje. . . ) -kompletní balící servis -montáž, demontáž nábytku -skartace dokumentů -skladování. STĚHOVÁNÍ NA KLÍČ: -byty, kanceláře, sídla společností, rezidence -archívy, knihovny, sklady, úřady -likvidace pozůstalostí -soudní (exekuční) ...

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Služby: -rozesílání hromadných zásilek (i doporučených nebo s doručenkou) dopisu, letáku, obchodních tiskovin, novin, časopisu, složenek, upomínek ale i balíku a nestandartních předmětů -balení dokumentů a časopisů do folií -příprava tisku, DTP* studio, grafické návrhy, tisk na základě dodaných podkladů zajistíme tisk ...

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.

Služby: nákladní autodoprava.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Správa a údržba silnic. Dispečerské pracoviště Plačice Tel.:495 540 256 Tel.:495 540 211 Tel.:725 393 008 Nové Město Tel.:495 484 547

Provozujeme osobní silniční dopravu a cestovní agenturu.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Prodej použitého zboží z komisního prodeje: -nábytek -domácí potřeby -elektronika -sezónní zboží (jízdní kola, zahradní nábytek a technika, lyže a další sportovní vybavení). Autodoprava, autotransport, stěhování: -vozem Fiat Ducato 2, 9 a závěsným vozíkem.

Autodoprava. Mikrobusová přeprava. -vozový park v kategorii mikrobusů v Jihomoravském kraji s obsaditelností až 21 osob -přeprava osob po ČR i zahraničí pro široké spektrum zákazníků -přeprava, mikrobusy značky Volkswagen a Ford Transit s obsaditelností 13+1, 16+1, 17+1 a 20+1 míst.

Přeprava osob klimatizovaným vozem. Nabídka transferů z letiště a okružních jízd. Pronájem vozu s řidičem. Chtějí Vaši hosté podniknout zajímavý výlet, procházku po krásách Prahy nebo dovézt na večeři do restaurace?

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Přeprava kontejnerů, výměnných nástaveb a intermodálních návěsů po železnici Pro spediční společnosti zajišťujeme železniční operátorskou činnost na evropských železnicích Ucelené vlaky BOHEMIA EXPRESS: Ostrava/Lovosice - Duisburg a zpět Ostrava/Lovosice - Hamburg a zpět

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční): -Slovensko, Itálie. Doprava kůží pro firmu PASTER.