SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava: -nákladní mezinárodní, vnitrostátní.

STĚHOVÁNÍ Přeprava nákladů po území Prahy, ČR a Evropy. Přeprava, dopravní a stěhovací služba, stěhování: -zboží, výrobky, nábytek -jeřábů, nakladačů, stavebních strojů -přeprava osob -přeprava nábytku -přeprava hudebních těles, divadla, pianin, křídel -trezorů -zařízení bytů, kanceláří, archivů -kancelářského vybavení, ...

Odtahová služba a autodoprava: - odtahy nepojízdných vozidel - přeprava veteránů - přeprava vozidel na STK - přeprava autovraků - vystavení dokladu o ekologické likvidaci, odhlášení vozidla z evidence - přeprava zemědělské mechanizace - traktory, bagry.

Služby: - autodoprava nákladní (kamiónová) - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Doprava, autodoprava, přeprava: -mezinárodní zahraniční, vnitrostátní tuzemská nákladní automobilová silniční

Autobusová doprava: - tuzemská - zahraniční.

Činnost: - organizace pražské integrované dopravy - hromadné dopravy osob v Praze a jejím okolí, návrh tarifu a jízdného.

Autobusová doprava - mezinárodní - vnitrostátní Oprava, servis: - stk, měření emisí BUS Prodej: - náhradní díly na autobusy Marbus

- Poskytování služeb mezinárodní automobilové nákladní dopravy. Servis a opravy nákladních vozidel. Pobočka: Dolní Újezd 16 tel.:461631791.

Činnost: - vnitrostátní a mezinárodní dodávková autodoprava.

Spediční činnost, nákladní doprava. Zasilatelství, spedice: - mezinárodní i vnitrostátní - celovozové i kusové zásilky - logistika.

Společnost podniká v následujících oblastech: silniční motorová doprava nákladní zasilatelství .

Cestovní agentura. Služby, prodej, zprostředkování: -letenek, lodních lístků. -autobusové jízdenky. -víza. -cestovní pojištění.

Stanice technické kontroly (STK): -osobní automobily, traktory, valníky, motocykly. -měření emisí. Servis: -návěsů, přívěsů a nástaveb vozů zn. Schwarzmüller, Svan, Schmitz.

Nabízíme vnitrostátní autodopravu k přepravě zboží, pevného i sypkého materiálu v celé ČR. Provádíme zemní a výkopové práce v okresech Nový Jičín, Ostrava, Opava.

Autodoprava. Doprava vozidly s nakládacími jeřáby a návěsy.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Úzkorochodná železniční stanice Vracov. -sezóní vyjížďka vláčkem, vlakem zahradní železnicí, železnice Vracov.

Taxi. Zajištění přepravy mikrobusem do 6 osob.