SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Správa a údržba silnic. Dispečerské pracoviště Plačice Tel.:495 540 256 Tel.:495 540 211 Tel.:725 393 008 Nové Město Tel.:495 484 547

Provozujeme osobní silniční dopravu a cestovní agenturu.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Prodej použitého zboží z komisního prodeje: -nábytek -domácí potřeby -elektronika -sezónní zboží (jízdní kola, zahradní nábytek a technika, lyže a další sportovní vybavení). Autodoprava, autotransport, stěhování: -vozem Fiat Ducato 2, 9 a závěsným vozíkem.

Autodoprava. Mikrobusová přeprava. -vozový park v kategorii mikrobusů v Jihomoravském kraji s obsaditelností až 21 osob -přeprava osob po ČR i zahraničí pro široké spektrum zákazníků -přeprava, mikrobusy značky Volkswagen a Ford Transit s obsaditelností 13+1, 16+1, 17+1 a 20+1 míst.

Přeprava osob klimatizovaným vozem. Nabídka transferů z letiště a okružních jízd. Pronájem vozu s řidičem. Chtějí Vaši hosté podniknout zajímavý výlet, procházku po krásách Prahy nebo dovézt na večeři do restaurace?

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Přeprava kontejnerů, výměnných nástaveb a intermodálních návěsů po železnici Pro spediční společnosti zajišťujeme železniční operátorskou činnost na evropských železnicích Ucelené vlaky BOHEMIA EXPRESS: Ostrava/Lovosice - Duisburg a zpět Ostrava/Lovosice - Hamburg a zpět

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční): -Slovensko, Itálie. Doprava kůží pro firmu PASTER.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais

Nákladní autodoprava.

Flexibilní kurýrní služba, firma zajišťující kompletní messenger servis. Zabýváme se expresním rozvozem kusových zásilek po Praze, ČR a Evropě za velice příznivé ceny. Spolehlivá kurýrní služba a vstřícný přístup k zákazníkovi jsou samozřejmostí.

Mezinárodní nákladní autodoprava.

Autorizovaný prodejce letenek (IATA). Zástupce všech světových leteckých dopravců: -ČSA, AIR FRANCE, AIR CANADA, AIR NEW Letenky: -on-line rezervace, vystavování-ihned. Vízum Informace pro klienty o očkování na cesty do cizích zemí (zahraničí).

Mezinárodní kamionová autodoprava vozidly Renault (specialista na Itálii a Rakousko) Sběrná služba Itálie a zpět. Skladování zboží. Svoz a rozvoz kusových zásilek. Expresní přeravy. Celovozové přepravy.

Autodoprava. Nákladní silniční doprava tuzemská, mezinárodní.

Výstavba, údržba, opravy: - komunikace - parkoviště - odstavné plochy - zpevněné plochy -kanálové armatury. Výroba, prodej: - asfaltové směsi - dopravní značení: - svislé - vodorovné - ochranné zábradlí.

Autodoprava, doprava, přeprava, spedice: -vnitrostátní a mezinárodní 6.5t 50cbm -Itálie -Německo -Holandsko (Nizozemí) -Belgie -Francie.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní silniční nákladní automobilová: -SCANIA možno i s návěsy, 10 kamionů -Evropa, specializace Anglie, Francie -spedice -vytěžování vozidel.

Expresní doprava. Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. - přeprava kusových zásilek.

Komplexní služby v oblasti ekologie, ochrany životního prostředí a služeb průmyslové povahy: - revize nádrží a zásobníků na kapalné uhlovodíky - zkoušení těsností nádrží - čištění jímek, záchytných van a lapolů včetně odvozů - zneškodňování ropných kalů - revize mobilních cisteren a automobilových návěsů a přívěsů - povrchová úprava ...

Poskytujeme služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní dopravy vozidly do užitečné hmotnosti 3, 4 t. Možnost přepaletování a uskladnění paletové zboží.