SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava: -mezinárodní -vnitrostátní.

Služby: - půjčovna aut a přívěsných vozíků - taxi

Služby: -přeprava osob -doprava na dovolenou, transfery na/z letiště, svatební přeprava, sportovní a turistické výlety, kulturní akce a jiné.

Nabízíme stěhování s pojištěním nákladu, zapůjčení papírových krabic. Stěhování: -těžkých břemen do 15t -dílen, výrobních závodů, firem -vyklízení prostorů -likvidace pozůstalostí. Dále úklid před i po stěhování, včetně malování.

Služby: -autodoprava -nákladní -doprava -přeprava.

Zabýváme se nepravidelnou - zájezdovou přepravou osob po celé Evropě pro cestovní kanceláře a agentury, školy, sportovní kluby, firmy, podniky, státní instituce a jiné.

Služby: -autodoprava -vnitrostátní i mezinárodní nepřetržitě včetně svátků -MB 412D valník s plachtou -vlek s plachtou. Stavební firma.

Stěhování: - stěhování knižních fondů, archívů - bytových jednotek - kancelářských celků s vysokým podílem počítačové či kopírovací techniky. “těžká parta” se specializuje na: - přepravu těžkých či objemných těles - trezory - stroje a technologická zařízení - mapové skříně a pod. V rámci stěhovaní zajišťujeme: - demontáže i ...

Doprava, autodoprava: -nákladní, mezinárodní kamionová.

Pravidelná letecká doprava. Osobní letecká přeprava a prodej letenek jsou zajišťovány prodejem ve vlastních kancelářích ve městě i na letišti. Zároveň je prováděn provizní prodej přes cestovní agentury.

Stelivo pro kočky: - on-line prodej - béžově hnědá - okrově hnědá - šedá. Průmyslové podlahy: - průmyslové podlahy - designové podlahy - speciální stavební hmoty.

Firma Autorio s.r.o. se zabývá dovozem aut ze zahraničí, prodejem ojetých automobilů a také odtahovou službou. Nabídka automobilů: - Opel - Fiat - Škoda - Ford - Audi - Toyota - Alfa Romeo - Renault - Land Rover - Seat - Nissan.

Autodoprava. Silniční motorová nákladní tuzemská doprava. Kontaktní adresa: Dukelská 780/13 68201 Vyškov

Služby: - nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - odvoz komunálního odpadu, sutě a zeminy - přeprava sypkého materiálu - vyklízecí práce - přistavení kontejneru - zemní, výkopové a demoliční práce.

Nákladní doprava, přeprava: -sypké materiály - písek, štěrk, zemina, ornice, betonové směsi -stavební materiály pomocí hydraulické ruky, jeřábnické práce, skládání palet -stavební buňky -stavební stroje -přistavení kontejneru, odvoz - stavební suť, výkopová zemina, domovní a komunální odpady. Nonstop dispečink.

Práce: -elektroinstalační -výroba rozvaděče, hromosvody -převíjení motorů -projekční -revize el.zařízení a hromosvodů -zámečnické -soustružnické -nástrojářské -frézařské -svářečské -truhlářské -zednické -zemní UNC* Autodoprava: -Avia, Multikára, osobní automobil -montážní plošina MP**20-20M*

Specializujeme se na on-line prodej levných letenek do celého světa. Leťte s námi na nákupy, za obchodem či za památkami do Paříže, Londýna, New Yorku nebo Říma. Naplánujte si dovolenou v Thajsku nebo v Karibiku. Létání nikdy nebylo tak snadné jako dnes! Prodáváme levné letenky renomovaných aerolinií, jako jsou například ČSA, Lufthansa, Air France ...

Prodej: -betonových směsí, písku, štěrku, kameniva Autodoprava.

Zaslilatelství. Dopravní služby, spedice.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a spedice. Mezinárodní přepravy kusových a celovozových zásilek po celé Evropě a na Blízký východ.