SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Kontejnerová doprava nonstop: -přeprava materiálů vozy AVIA DAEWOO 5t, D90-5t, MAN 7t -objem kontejnerů 3, 5-4, 5m3-11m3 -pronájem kontejnerů. Obchod, prodej a přeprava sypkých materiálů: -kamenivo, drtě frakcí od 0, 2 až 60/120 po lomový kámen -písek bratčický, černovický, štěrkopísek -dovoz písku -stavební suť -komunální ...

Pneuservis: -pneumatiky letní, zimní, 4x4, dodávkové, nákladní Služby, opravy: -opravy motorů -brzdových systémů -podvozků vozidel všech typů osobních a dodávkových vozidel atd. -příprava a zajištění ME+STK -výměna čelních autoskel -tónování autoskel -montáž autodoplňků -čištění interiérů a exteriérů mokrou i suchou cestou ...

Největší a nejlevnější taxi v Pardubicíh. Nástup 29KČ, sazba 25kč/km, trasy nad 50km jen 20kč/km. Drink servis. Slušní řidiči a profesionální dispečink je samozřejmostí.

Komplexní služby mezinárodního a vnitrostátního zasílatelství Doprava, autodoprava, spedice: -mezinárodní silniční doprava do států Evropy -vnitrostátní silniční doprava -podle charakteru zboží mohou přepravy provádět vozy s valníkovými, skříňovými, chladírenskými nebo sklápěcími nástavbami -disponujeme i vozy s ...

Odtahová služba, autodoprava: -přeprava havarovaných vozidel -přeprava nehavarovaných automobilů -přeprava menších zásilek vozem Renault Espace, možno i s přepravným vozíkem do 3, 5t. -doprava zásilek Spěšné zásilky. Možnost přepravy hutního materiálu do 6m délky. Vše po telefonické dohodě.

Autodoprava Třasák Služby: -autodoprava, doprava nákladní.

Letiště - ubytování Sportovní plachtařská činnost

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční). Služby: -zasílatelství -skladování zboží -manipulace s nákladem.

Nákladní autodoprava: -LIAZ -AVIA.

Autodoprava: -mezinárodní-AVIA 31TL -vnitrostátní-AVIA 31TL. AVIA: -skříňové -polstrované -prodloužené.

Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.