SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava: - přeprava sypkých materiálů. Další služby: - zemní práce - úpravy terénu - demolice - bourací kladivo - prodej štěrku - uložení zeminy

Autodoprava: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - spediční služby - servis nákladních a užitkových vozidel

Autodoprava nákladní tuzemská.

Služby: - vnitrostátní autodoprava.

Silniční přeprava nákladu. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cement

Služby: -nákladní autodoprava vnitrostátní -mezinárodní kamionová doprava.

Autodoprava: - celovozové zásilky, - kusové zásilky, - skladování, - expresní přepravy, - přeprava osob, - pronájem mikrobusů.

Nákladní autodoprava vnitrostátní Přeprava všeho druhu vozidly: -souprava plachtová-auto 8t + vlek 16t -návěs plachtový-celková nosnost 25t -dodávka skříňová-celková nosnost 1t -souprava sklápěcí-3 stranná, auto 10t + vlek 12t. Přeprava sypkých hmot: -obiloviny, štěrk, písek, uhlí atd. Stěhování Rozvoz menších zásilek ...

Služby: - spedice - autodoprava mezinárodní, vnitrostátní.

Služby - nákladní doprava - odvoz odpadů, sutí, kovového šrotu - zemní a výkopové práce.

Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Zemědělská výroba, nákladní autodoprava vnitrostátní, obchodní činnost.

Naše kurýrní služba disponuje všemi dopravními prostředky, počínaje bicykly a konče užitkovými vozy, je tedy více než schopna s náležitou péčí přepravit Vaše zásilky téměř jakýchkoliv rozměrů.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -kamionová, nákladní -chladírenská -logistika.

Přeprava osob. Osobní přeprava - po Ostravě a okolí, celé České republice a zahraničí. Drink servis. Odvozy na nádraží nebo letiště. Rozvoz - svatby, rodinné a společenské akce. Služby kurýrní.

Nabízím dopravu skřínovou dodávkou, odvozy zboží, stěhování, dopravu do celkévé váhy max 1800kg

Autodoprava: - kamionová - dodávková - přeprava nákladů.

Nákladní autodoprava.

Provoz: - taxi služba Přeprava: - kusové zásilky.