SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní

Restaurační a vyhlídková loď EURÓPÉ: -přístaviště Praha 1, Na Františku -přístaviště Praha 2, Výtoň. Projížďky pod pražskými mosty, historickým centrem Prahy. Delší výlety na Slapy, do Mělníka nebo až do Drážďan: - trasa plavby dle dohody. Loď má jednu vyhlídkovou a dvě kryté paluby. Nabízené služby: - obchodní setkání - ...

Mezinárodní autobusová doprava. Naše firma zajištuje pravidelnou autobusovou dopravu mezi: - Českou republikou - Ukrajinou - Moldavskem.

Mezinárodní i vnitrostátní kamionová doprava. Vnitrostátní přeprava sypkých materiálů. Opravy nákladních vozidel, přívěsů a stavebních strojů.

Prodej: -paliva, paliv. Doprava: -nákladní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní do 3, 5 tun.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Společnost Stěhování kvalitně s.r.o. Praha vám nabízí odborné stěhování a vyklízení: - bytů - domů - úřadů - skladů - provozoven všech typů a velikostí.

Naše služby: - zemní práce - úklidy - demolice - stěhování.

Komplexní služby v realizaci interiérových projektů. Architektonické služby. Projekt: - blokové schéma - spaceplanning - dispoziční řešení - interiérová studie - projekt interiéru - vizualizace. Ostatní služby: - koordinace - montáže - doprava - záruční a pozáruční servis - inventarizace, pasportizace - stěhování ...

Zajišťujeme stěhování nonstop po Praze, celé ČR i Evropě. Stěhování bytů, domů, kanceláří, firem. Komplexní stěhovací služby, montáž a demontáž nábytku, balící servis, stěhování nadrozměrných a těžkých břemen (trezorů, klavírů).

Autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní.

Nabízíme komplexní stěhovací a přepravní služby. Provádíme stěhování bytů, kanceláří, firem a provozů, těžkých břemen i uměleckych předmětů a historických sbírek a to od standartních služeb až po vysoce kvalifikované NA KLÍČ. Kdy důkladné balení připrava, vypracování stěhovacího plánu, výroba či zapůjčení přepravních beden je samozřejmostí " ...