SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Ubytování: -podniková ubytovna. Ubytovna: -16 lůžek -dvoulůžkové pokoje -bez WC** -umyvadla -cena za noc 60, -Kč. Služby: -pilotní průkaz -přeškolení na letouny -kurzy-kluzák -základy akrobacie. Pronájem: -letadla. Středisko vrcholového sportu: Petrušov 19 tel.:0462-324164.

Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

Služby: - úklid budov - autodoprava.

Služby: -reklamní polep -vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob -přeprava nákladu -povolení k podnikání.

Podnikatelské činnosti. Činnosti související s dopravou.

Zajišťování nákladní autodopravy.

Nákladní silniční přeprava, autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní. Přeprava valníkovou soupravou, valníkovými návěsy (bez plachty, s plachtou), cisternovými návěsy. Převoz: - hutní materiál - stavební materiál - sypké hmoty - asfalt.

Vnitrostátní, mezinárodní zasílatelství (zasilatelství).

Služby Osobní doprava po ČR i do zahraničí minibusem VW Transporter s klimatizací a GPS Expresní přeprava zásilek do 860 kg nebo 1500 kg - po celé EU Přeprava osob na dovolenou, služební cesty, mezinárodní výstavy, společenské akce Transfery osob na mezinárodní letiště – Praha, Brno, Bratislava, Wien, München, Nürnberg atd. Poznávací ...

Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Opravy, servis: -stavební stroje -autojeřáby -automíchače. Nákladní a kontejnerová doprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Naše služby: - stěhování, vyklízení pozůstalostí.