SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Opravy, servis: -stavební stroje -autojeřáby -automíchače. Nákladní a kontejnerová doprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Naše služby: - stěhování, vyklízení pozůstalostí.

Autodoprava. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava -spedice.

Autodoprava, silniční doprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní.

Betonárna. Autodoprava sypkých hmot a betonu.

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Autodoprava. Stavební mechanizace. Provozujeme jeřábnické práce do 20t s autojeřábem AD20, autodopravu s vozidlem do 7, 5t s hydraulickou rukou, mezinárodní autodopravu se zaplachtovanými návěsy - třístrané shrnování a námořní kontejnery vč. HC

Taxislužba. Taxi. Vozový park. Naše stanoviště: Železná ulice, u kostela sv. Antonína (výhradní stanoviště Taxi Bohemia) náměstí Dr. E. Beneše, u divadla F. X. Šaldy Fügnerova ulice, u obchodního domu TESCO Doprava. Transportservis: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob i nákladů do 3, 5 tuny.Tel:608677774.

Doprava: -nákladní -kamionová -zahraniční -spedice -logistika.

Autodoprava : -kamionová doprava s posuvnou podlahou -vhodné na převoz štěpek, obilovin, pilin.

Stavební firma: - stavby na klíč - zařízení projektové dokumentace - rekonstrukce staveb - zednické práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce - zateplování objektů a podkroví Autodoprava - kontejnerová doprava.

Držitel certifikátu na velkoplošné značení. Výroba, prodej: - dopravní značky: - fóliové reflexní - velkoplošné - lamelové - reklamní a informační - pouliční-názvy ulic - reflexní i nereflexní - veškeré konstrukce pro tabule, billboardy a další - silniční stojany pro dopravní značky - doplňky na silnice - ...

Arboristika. Výškové práce. Autodoprava.

Doprava, dodávka: -přepravy osobními vozy a mikrobusy.