SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Stavby-dodávka, montáž: -opláštění hal, opláštěné haly -nezateplené oboustranný lakovaný plech, zateplené PUR panely -přípravné zemní práce, demolice objektů, projektová činnost ve výstavbě. Stavební práce: -stavební práce strojem UNC 060 -práce rypadlem Predator 425 -práce vibračním válem ( 800 Kg ) -montáže ocelových ...

Dopravní služby: - nákladní doprava - příležitostná osobní doprava.

Služby: - soukromá zdravotní dopravní služba

Služby: -vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství -autodoprava -silniční nákladní doprava -tahače + sklápěcí návěsy o objemu 35-50m3 -doprava betonových směsí autodomíchávači (MIX) -terénní sklápěcí vozy -doprava paletového zboží, sypkých materiálů -opravy motorových vozidel. Zemní práce: -běžné stavební úpravy.

Doprava, přeprava: -osobní taxislužba, taxikář

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava materiálu a stěhování do 1, 6 t.

Opravy, údržba: - automobily, vozidla, vozy. Práce: - autoklempířské, karosářské - autolakýrnické, autolakovna. Doprava, autodoprava: - nákladní přeprava do 2, 5 t.

Kontejnerová doprava AD 5t. Odvoz stavebních a jiných sutí včetně uložení na skládku. Dovoz štěrků, písků a jiných materiálů. Provádění stavebních prací, stavební práce. Novostavby - rekonstrukce. Zateplování budov. Rekonstrukce bytových jader.

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní automobilové přepravy zásilek nebo zboží do 3, 5t. -přeprava ADR do 3, 5t.

Naše služby: - autobusová a osobní doprava.

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.

Mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek.

Firma specializovaná na přepravu potravin: - zabezpečujeme přepravu a rozvoz potravin chladírenskými vozidly v tonážích od 3 – do 26 tun užitné hmotnosti, přeprava potravin - máme k dispozici 130 dopravních jednotek - mezi naše nejpočetnější rozvážené komodity patří, mléčné výrobky, mléko, pivo, koloniální zboží a další výrobky ...

Mezinárodní přeprava zboží do 3500kg: -Mercedes Sprinter (doprava až 6 osob). Elektromontážní, elektroinstalační práce: -bytové, domovní, průmyslové -Vyhl. 50/78 Sb., § 8 a 10, certifikát ITI, do 1000V, NN*. Výstavnictví: -výstavba veletržních expozic, výstavních stánků po celé Evropě. Montáž: -světelné reklamy (výstrče, billboardy, ...

Zahraniční zájezdová přeprava: -standartní, luxusní. Služby: -pravidelná autobusová přeprava osob -mytí užitkových a osobních vozů tlakovou vodou. Opravy, servis: -autobus -nákladní, osobní vozy -speciální opravy i v zahraničí v místě poruchy -seřizování motorů -vstřikovací čerpadla.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Služby: -prodej dopravních značek a příslušenství -instalace definitivního dopravního značení -instalace a údržba dočasného dopravního značení, vč. osvětlení za snížené viditelnosti -vodorovné dopravní značení -ohrazování výkopů.

Naše služby: - letenky - rezervace on-line, cestování letadlem, chartery ... - pojištění - cestovní pojištění on-line - víza - doprava - pronájmy aut on-line, jízdenky bus (EU)

Autodoprava: -mezinárodní nákladní přeprava -spedice -námořní, letecká doprava.

Taxislužba.Odtahová služba.Servis.Drink servis