SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava, nákladní silniční přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Prodej svislého dopravního značení a příslušenství Pronájem dopravního značení, světelného zařízení a semaforů Kompletní realizace DIO včetně údržby Realizace přechodného dopravního značení při pořádání kulturních a sportovních akcí, poutí atd. Projekce a odborné poradenství Zhotovení pasportů dopravního značení, návrhů dopravně ...

Údržba a provoz komunikací : - výtluky - vysprávka živičnou směsí - asfaltové, betonové plochy - údržba, čištění - odvodnění silnic - zemní práce - sečení - travní porost, ořez keřů a stromů, kácení - dlaždičské práce. Údržba dopravního značení. Doprava: - čištění komunikací - strojově - práce stavebních mechanizmů. Opravy a ...

Doprava, přeprava, autodoprava: -silniční nákladní motorová

Autodoprava: - mezinárodní, vnitrostátní - přeprava nákladů, osob - stěhování - vyklízecí práce.

Individuální přeprava osob na letiště v ČR a zahraničí: - Praha, Brno, Ostrava - Vídeň, Frankfurt nad Mohanem, Bratislava, Linz a jiné. Osobní přeprava do 8 osob do jakékoliv destinace. Přeprava nákladů.

Autodoprava ČR, SR. Silniční, motorová, nákladní doprava, 1 tahač + návěs 24 tun. Vytižování vozidel.

Autodoprava: - tuzemská, zahraniční - odvoz odpadu - dovoz písku - odvoz suti.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava mezi státy Evropské unie (EU), i odvoz částečných nákladů - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská): -převoz sypkých hmot (kamenivo štěrk, písek).

Autodoprava. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Silniční nákladní doprava. Příprava staveniště.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy. Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Autodoprava nákladní: - tuzemská - mezinárodní. Autobusová doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Služby: - skladové, veřejný celní sklad - spedičně logistické, logistika - mezinárodní zasilatelství. Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - kamionová doprava, TIR.

Doprava, přeprava, autodoprava: -kamionová mezinárodní (zahraniční) 4 kamiony 13, 6 m.

Taxi služba: - běžná přeprava osob - lze sjednat pravidelné služby - přeprava minibusem - expresní přeprava zásilek - odtahová služba non-stop. Pobočky: - Uničov, Ztracená ulice - Rýmařov.

Nákladní a kontejnerová autodoprava. Stěhování.

Mezinárodní silniční nákladní kamionová autodoprava.

Autodoprava: -nákladní. Strojní a zemní práce.