SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava-vozy LIAZ.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -vnitrostátní doprava 3T-25T -chladící a velkoobjemové vozy -plachtové návěsy -46 vozů Scania, Mercedes, Volvo -spediční služby.

Autodoprava. Opravy a údržba motorových vozidel. - silniční nákladní doprava - autojeřáby - Trutnov - nakladače UNC 061 - osobní doprava - opravy osobních a nákladních vozidel. Vozový park: 1 x TATRA 815 S3 (trojsklápěč 11 tun) + vlek (10, 5 tun) 1 x LIAZ 100 valník 8 tun 1 x Avia 31 valník 3 tuny 1 x autojeřáb AD 20 (T148) ...

Autodoprava nákladní, vnitrostátní: -AVIA skříň.

Zemní a výkopové práce. Silniční doprava - nákladní: - vnitrostátní.

Činnost: - nákladní autodoprava

Autodoprava: -spedice -logistika -celní služby.

Autodoprava - silniční nákladní doprava, dodávková: - tuzemská, vnitrostátní - rozvoz zboží.

Prodej a montáž: - okna - dveře. Zednické práce. Likvidace stavebního odpadu. Autodoprava mezinárodní.

Firma se zabývá mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravou, spedičními službami, opravárenstvím a dopravní zdravotní službou.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -zasilatelství -transporty.

Autobusová doprava v tuzemsku i zahraničí, Autoopravna, autoservis: - mechanické a karosářské práce. Ekologická likvidace autovraků. Odtahová služba.

Stěhování bytů, kanceláří, firem po celé ČR a Evropě. Stěhování těžkých předmětů - piana, klavíry, trezory. Montáž a demontáž nábytku. Balicí služba. Bezplatná prohlídka a cenová kalkulace. Víkendy a svátky bez příplatku. Pojištění do 1 000 000 Kč zdarma. Mezinárodní stěhování. Vyřízení celních formalit.

Trajektová doprava: - celá Evropa - on-line prodej. Cestovní kancelář: - Evropa, Asie, Afrika, Amerika, celý svět. Lodní lístky: - Velká Británie /EUROTUNEL - Středomoří - Skandinávie - Severozápadní Evropa. Předprodej: - autobusové a vlakové jízdenky do celé Evropy, EUROTUNEL. Letenky do celého světa, letecké ...

Autodoprava, přeprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní, - mezinárodní.

Autodoprava nákladní.