SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Autodoprava: -nákladní. -zasilatelství, spedice.

Nabídka skladovacích a logistických služeb.

Autodoprava a doprava: - mezinárodní - vnitrostátní. - přeprava 100 kg - 24 tun.

Doprava, autodoprava: - autobusy, autobusová Oprava, servis: - autobusy, nákladní vozy

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská).

Autodoprava: -nákladní.

Autobusová doprava. Nepravidelná hromadná přeprava osob, zájezdy.

Organizace specializovaná na správu a údržbu komunikací a silnic včetně jejich vybavení, a to v regionu Středočeského kraje.

Autodoprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. - skladování - pneuservis

Silniční doprava: - nákladní.

Doprava nákladní, autodoprava: - vnitrostátní - zahraniční Stěhování i v zahraničí.

Vozovky: -frézování -řezání -opravy. Výroba: -dopravní značky a značení. -prodej dopravních značek -zapůjčení dopravních značek.

Poskytujeme komplexní profesionální služby v oblasti dopravy a přepravy osob, vozidel a zásilek, jmenovitě Odvoz Vašeho vozu ( tzv.Drink asistence, drink assistant, drink taxi ) v Praze a okolí, Smluvní přepravu osob v rámci Prahy, ČR a Evropy, expresní přepravu zásilek v Praze, ČR a Evropě, služby osobní řidiče, individuální a hromadné převozy ...

Naše služby: - autodoprava - zemní a výkopové práce.

Maloobchod, výkup: -sportovní potřeby: -lyže -kola -brusle aj. -nábytek z dovozu - možno i na objednávku. Autodoprava, oprava, přeprava: -nákladní vozem do 3, 5t -tuzemská i zahraniční.

Autodoprava: -nákladní.