SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Výroba: - textilní zboží - zdravotnické prostředky - kremické, porcelánové a sádrové výrobky. Maloobchod, prodej: - skříňkové zámky. Práce: - autodoprava - zemní - výkopové.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní.

Autodoprava: - skříňové nebo dodávkové vozy jsou vybaveny pro dopravu nábytku a náročnější transport historických a uměleckých předmětů - vozy jsou polstrovány, vybaveny náčiním a nářadím (kurty, deky, vozíky, rudly atd.) - montáž a demontáž nábytku a zařízení. Stěhování: - byty, kanceláře, firmy - nábytek, pianina - převoz historických ...

Doprava: -silniční motorová nákladní. Spedice.

Doprava, autodoprava: - nákladní

Letiště. Letecké kurzy, výcviky: -pilot kluzáku -pilot motorového kluzáku -pilot motorového letounu -seskoky padákem jednotlivci i skupiny. Letecké služby: -vlekání transparentů -vyhlídkové lety -rozhoz letáky -letecké fotografování a filmování -hlídkovací a pozorovací lety.

Velkoobchod, maloobchod e-obchody a distribuce www.eVUS.cz: http://NET.eVUS.cz - jediný specializovaný obchod pro lékaře, maséry, fyzioterapeuty a reahbilitační pracovníky -jednorázová hygienická papírová prostěradla - podložky na jedno použití pro lékaře a maséry -hygienické podložky - netkaná textilie pervin, perlan - zdravotnický ...

Autodoprava. Silniční nákladní doprava.

Autodoprava: -mezinárodní -vnitrostátní.

Naše služby: - trvalé obchodní zastoupení firem ve Vietnamu - zprostředkovatelská a marketingová činnost v oblasti obchodu, služeb a přenosů informací - letecká a lodní přeprava nákladů.

Autodoprava: -mezinárodní -vnitrostátní.

Služby: -vnitrostátní, mezinárodní zasilatelství -nákladní doprava.

Autodoprava: - kamiónová - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní.

Služby: -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava.

Autodoprava. - silniční nákladní doprava

Letecká společnost specializující se na letecké linky do Chorvatska. Odlety z Prahy a Vídně do: -Záhřeb -Pula -Zadar -Split -Dubrovník -Sarajevo -Skopje -Bol. Nabídka pobytů v Chorvatsku: -Pula -Zadar -Split -Dubrovník.

Autodoprava. - nákaldní silniční doprava