SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava dodávkovými automobily. Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava v rámci EU dodávkovými automobily: FORD TRANSIT 4 europalety 1, 6t FORD TRANSIT JUMBO 5 europalet 1, 4t DAF Vnitrostátní doprava nákladními vozidly: IVECO.

Výroba: -kabiny pro vysokozdvižné vozíky. Oprava,servis: -karoserie. Údržba,oprava: -automobily. Autodoprava,doprava,přeprava: -silniční nákladní vnitrostátní (tuzemská): -dodávky VOLKSWAGEN LT,FORD Transit. Práce: -zámečnické. ...

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Služby: -celní -logistické a distribuční -spediční. Veřejný celní sklad: -dodávky pro automobilový průmysl JIT*, KANBAN, SEKVENCE.

Osobní doprava, přeprava. Služby: -taxislužba, taxikář: -osobní automobily W Passat 1, 9TDI a Škoda Superb 1, 9TDI

Autobusová doprava: -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava -městská doprava -cestovní kancelář

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. Přeprava materiálů, zboží.

Doprava: -autobusová tuzemsko, zahraničí.

Dopravní služby, doprava, přeprava: -městská hromadná doprava -zájezdová tuzemská i mezinárodní doprava autobusová -využití linkových autobusů pro zájezdy. Oprava, servis: -trolejbusy provozované v ČR -autobusy -autobusové montážní skupiny -generální opravy trolejbusů ŠKODA TR 14, 15 -opravy a diagnostika trolejbusů ŠKODA ...

Výroba, pila, prodej: -řezivo. Pořez: -kulatina. Nákladní autodoprava.

Nákladní doprava, spedice: -vnitrostátní -zahraniční (Německo, Itálie, Rakousko a Holandsko).

Autodoprava: - tuzemská - mezinárodní - nákladní.

Autobusová doprava: -zajištění dopravy pro školy, cestovní kanceláře, sportovní a kulturní akce, cyklovýlety.

Kompletní zemní a výkopové práce za pomocí vlastního vozového a strojového parku / traktorbagry, pásové otočné bagry, bobík, nakladač, multicar s vymenými nástavbami, kropící vůz Liaz, podvalník 30 t pro přepravu těžké mechanizace, sklápěče vč.sklápěcích přívěsů, nákladní vozidla s kontejnerovými nosiči - s celk.hm.od 7 - 15 t. Sanace. Zavážení ...

Autodoprava do 3, 5 tuny: - vnitrostátní - mezinárodní.

Prodej: -hnědé uhlí-kostka, ořech, brikety -dřevěné brikety -kovářské uhlí -černé uhlí, koks Doprava: -písky, štěrk

Autodoprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní -expresní -osobní: -autobusová. -do 45 osob. -vnitrostátní. -mezinárodní. -školní výlety. Zemní práce: -výkopové práce. -výkop základů. -úprava terénu.