SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Spediční firma/mezinárodní zasilatelství s působností po celé ČR se zaměřením na leteckou, námořní a silniční přepravu zásilek a doprovodné služby. Důraz kladen hlavně na individuální přístup k potřebám každého zákazníka, jeho maximální spokojenost, vysokou profesionalitu a kvalitu nabízených produktů a služeb s přívětivou cenovou politikou. ...

Autobusová doprava zájezdová vnitrostátní mezinárodní. Dopravní služby: - osobní

Prodej: -motorové pily HUSQVARNA -řetězy na veškeré motorové pily. Doprava: -silniční nákladní.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Přeprava dodávkou která pobere až 4 europalety o hmotnosti 1.4 t do výšky 170cm. Mám vnitrostátní i mezinárodní koncesi a pojíštění nákladu proti nehodě a krádeži na milion korun

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová autodoprava.

Zajišťování dopravy: -sypké materiáy -dřevo -odvoz a uložení sutí a zeminy.

Autodoprava s nákladními vozy Avia: -mezinárodní -vnitrostátní -přeprava nákladů -zajištění celního odbavení

Veřejné vnitrostátní letiště. Letecká škola: - kluzáky - motorová letadla. Plachtařský výcvik. Para škola - parašutistický výcvik. Lety pro veřejnost, vyhlídkové lety: - provozní doba (duben - září): - So, Ne: nepřetržitě v závislosti na počasí - Po- Pá: dle dohody.

Služby: - nákladní autodoprava

Vnitrostátní autodoprava: - nákladní včetně nakládky - osobní - přeprava autobusem.

Doprava, přeprava: -taxislužba, taxi: -SEAT ALHAMBRA - 6 míst -ŠKODA OCTAVIA

Firma AUTEKO vznikla v roce 1997 jako stěhovací a přepravní firma. Od doby vzniku jsme přestěhovali stovky domácností, kanceláří a přepravili několik set tun zboží po celé České Republice a Evropě. Jsme schopni provést stěhování od jednotlivých kusů v domácnosti až po rozsáhlé přesuny desítek pracovních míst a těžkých břemen. Nabídka ...

Mezinárodní expresní přeprava: -expresní doprava zásilek do celého světa -kompletní celní odbavení -expresní přepravy po území ČR**.

Rostlinná výroba. Doprava: - nákladní.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava vozem Fiat Ducato - zajištění nákladu do 1, 5 tun - vnitrostátní, mezinárodní. Příležitostná doprava osobní: - přeprava osob luxusním minibusem MERCEDES-BENZ (max. 17 osob) - vnitrostátní, mezinárodní.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava a spedice Specializace na: -ČR, Slovensko, Německo, Rakousko, Polsko, Maďarsko.

Autodoprava, přeprava, doprava: -tuzemská nákladní -mezinároní nákladní -vozy IVECO soupravy 9 a 16 tun. Provoz: -restaurace, bufety apod.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava do 3, 5 tuny.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní (vozy Mercedes Vito a Sprinter) -přeprava osob.