SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: -celní deklarace -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství -spedice.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Služby: -nákladní autodoprava -tuzemská -zahraniční.

Služby: -dopravní značky a zařízení -provádění vodorovného DZ -montáž dočasného a trvalého DZ -dopravní služby -řezání a frézování asfaltu -certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Tuzemská i zahraniční doprava osobními vozy, mikrobusy, autobusy. Mezinárodní a tuzemská nepravidelná autobusová doprava, přeprava osob: - školní zájezdy: - odvoz škol na školu v přírodě - lyžařské: - jednodenní - pobytové - turistické skupiny, turistické zájezdy

Doprava: -beton -max. 8m3.

Zasilatelství: - mezinárodní - vnitrostátní. Doprava: - železniční - silniční - námořní - letecká - kombinovaná. Spedice. Kontejnery. Specializace: - západní Evropa - Amerika - Afrika - Rusko - Asie - Maďarsko.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava. Dřevařské výrobky.

Činnost: -autobazar, -zemní práce, -nákladní doprava, -autoservis, -odtahová služba, -pneuservis.

Městská hromadná a příměstská doprava: - autobusová - tramvajová - trolejbusová. Předprodej jízdenek. Projekce, výstavba, údžba, oprava - dopravní cesty. Pronájem reklamních ploch.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Zpracování, nákup a prodej dřevní hmoty. Těžba, přibližování, odvoz: - dříví, dřevo. Autodoprava.

Služby: -nákladní autodoprava.

Stěhování: -byty, kanceláře, sklady, archivy, dílny -těžká břemena, těžká parta (klavíry, trezory, stroje, soustruhy, frézky) -likvidace odpadu -rozmístění nábytku na místě včetně položení koberců. Vyklízení: -půdní, sklepní prostory -doprava: -AVIA skříňová -MERCEDES dodávka.

Silniční nákladní doprava.

Taxi služba: -osobní doprava FORD TRANZIT mikrobus 8+1 -vnitrostátní i mezinárodní SEAT TOLEDO, OPEL VECTRA

Letiště. Letecká škola, výcvik. Vnitrostátní letecká doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava.

Autodoprava: -nákladní kontejnery. Odvoz: -suť, písek, odpady. Práce: -zemní studny, piloty.