SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní kamionová doprava a spedice -přeprava velkoobjemových nákladů -zemědělské komodity sklápěcím celohliníkovým návěsem .

Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní, tuzemská - kontejnerová přeprava, - odvoz stavební suti.

Doprava,přeprava: -osobní taxislužba,taxikář.

Dopravní agentura ADÉLA provozuje dopravu mikrobusy a osobními vozy. Pro rozšíření vozového parku a tím i pro uspokojení většího počtu zákazníků spolupracuje s dalšími dopravci. Kromě provozování osobní dopravy je schopna zajistit také průvodcovské služby. Zajišťuje dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní ...

Provádění leteckých prací: - letecké fotografování a filmování - měřicí a kontrolní lety - vyhlídkové lety - výcvik pilotů na vrtulnících v letecké škole - letecká chemická činnost pro zemědělství.

Autodoprava, doprava: - nákladní.

Těžba a prodej haldového kameniva-lupku (ČSN 721002) -dovoz na místo vozidly T 815 nebo LIAZ. Výroba letku a dalších nosičů lesklého uhlíku pro slévárenské formovací a jádrové směsi, Výroba antuky. Zemní práce, autodoprava: -TATRA T 815 – sklápěč (možno i s vlekem) -ŠKODA 18.33 SB – sklápěč (možno i s vlekem) ...

Nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava: - působnost v rámci ČR - 3x AVIA + plachta a hydraulická plošina.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava chlazenými a mrazicími termovozidly. Specializujeme se na EU. Přepravujeme potraviny, léčiva aj. zboží pod kontrolovanou teplotou chladírenskými a mrazicími vozidly Frigo. Vlastníme certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Taxislužba nonstop Prachatice, automobilem BMW 530D . Dovoz automobilů ze zahraničí. Výkup automobilů všech značek.

Obchodní činnost: - zajištění dovozu (import) a vývozu (export).

Autobusová doprava - tuzemská a zahraniční - speciálně upravený autobus pro invalidy

Nákladní autodoprava Nákladní autodoprava Svářečské práce Zámečnické práce na zakázku - kovovýroba

Servis - automobily Nákladní autodoprava

Servis - nákladní vozidla - specializace na vozy RENAULT Pneuservis - osobní, nákladní a užitkové vozy - BARUM Kamionová doprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 25t - vozy RENAULT Autodoprava Autodoprava - do 25t - přeprava nadměrných nákladů (lodě, hausbóty)

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - kontejner AVIA Prodej - stavební materiál Kovoobráběčské práce Svářování v ochranné atmosféře Zámečnické práce - kovovýroba na zakázku

Vyklízecí a stěhovací práce Demolice Hloubení studní Výškové práce (mytí oken, opravy panelových spár, instalace reklam, ...) Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

- - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava do 3,5t nákladní vozy, dodávky Stěhování Přeprava osob

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní

Autobusová zájezdová doprava - mezinárodní a vnitrostátní - autobus RENAULT ILIADE 50 míst