SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Dovoz a odvoz - stavební materiály písek, beton, štěrk - dřevo - zahradní odpad větve Sekání a údržba zahrad

- - mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava do 5t - mezinárodní a vnitrostátní dodávková doprava do 3,5t

Nákladní dopravapřeprava - sypké materiály Prodej - štěrkopísek

Pronájem - kontejnery Nákladní dopravapřeprava - sypké materiály - - nákladní autodopravapřeprava - stavební, zemědělské a lesnické stroje Likvidace - odpad (stavební, komunální, tříděný a netříděný) Prodej - písek - štěrk Zemní a výkopové prácevýkopy - základy - ploty - terenní úpravy

Přeprava - kusové zásilky Doprava - nákladní - regionální rozvoz zboží

Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Přeprava, autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava v plachtových, sklápěcích, skříňových, izotermických a mrazírenských soupravách.

Přeprava, doprava: - sypké materiály, balené a živičné směsi.

Kontejnerová dopravapřistavení kontejneru Zimní údržba Přistavení kontejneru Výkopové práce

Dřevovýroba. Výroba,prodej,montáž,export,import: -zahradní chatky -montované domy na klíč -dřevěné dveře -dřevěná okna,EURO okna TWW* -parapety,parapetní desky MAX*,HELOPAL -vnitřní,venkovní dveře -schodiště -zahradní nábytek -pískoviště,houpačky -dřevěné ploty -pergoly,altány,palisády,květináče. Maloobchod,prodej: ...

Autodoprava, přeprava: - nákladní silniční doprava sypkých materiálů, sypké materiály.

Pronájem, půjčování, půjčovna: - vysokozdvižné plošiny - autojeřáby, manipulátory. Autodoprava: - nákladní silniční doprava.

- stavebniny - stavební materiál - Silniční motorová doprava

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou. Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje tel.: 476 100 688 Provozní doba: po-pá 7:00 -19:00, so,ne 7:00 -18:00.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP