SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní Fitcentrum

Kamionová autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - 25 kamionů

Strojírenská výroba: -vysokotlaké hadice -nářadí -ventily pro petrochemii. Montáž: -viniční traktory. Kovoobrábění,kovovýroba: -na CNC* strojích.

Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní mezinárodní: -7 kamionů MAN* /kamionová/. Sídlo,fakturační adresa: -Ostrata 115, 76311.

Autodoprava Agroslužby

Nákladní autodoprava - do 20t - vnitrostátní - vozy TATRA Úklidové práce Bourací práce Zemní práce - terénní úpravy - technická rekultivace Odvodňování stavenišť

Nákladní autodoprava - vůz LIAZ S3 - dovoz sypkých materiálů Zemní práce traktor, bagr a UNC - přípravné práce pro stavbu

Nákladní doprava - avia 6,5 m, plachta, nosnost 4,5 t.

Doprava - mezinárodní a vnitrostátní - do 26t Dodávka - technické plyny Dodávka - kapalná a tuhá paliva Dodávka - elektronické vážící systémy

Nákladní autodoprava

Nákladní doprava Prodej - smíšené zboží