SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Autodoprava - nákladní - do 3, 5t Zpracování - dřevo Prodej - palivo Technické služby

Výroba a prodej: -kovový nábytek -regály, pracovní stoly, universální stoly pro upínání ručního elektrického nářadí -stolové okružní pily na obklady, kámen a keramiku -počítačový nábytek -kancelářský nábytek -kovové palety -kované a lisované výrobky, skoby, panty, petlice. Práce: -veškeré zámečnické -svářečské ...

Opravy: -vozidel -karoserie. Autodoprava.

Vnitrostátní, mezinárodní přeprava: -celo-vozové kusové zásilky (včetně ADR) -expresní přeprava -přeprava JUST-IN-TIME -zprostředkování přepravy -speciální přeprava zdravotního materiálu -prodej technických plynů.

Nabídka mezinárodní i vnitrostátní dopravy a logistických služeb. Zprostředkování námořní a letecké dopravy.

Stěhování Vypracování daňového přiznání k dani z převodu nemovitostí Zajištění - znalecké posudky Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - chaty - chalupy - pozemky, ... Prodej a pronájem - nebytové prostory

Pozastavena činnost. Seriozní společnost - poskytující taxislužbu - s bohatými zkušenostmi v přepravě osob i zásilek, jejíž prioritou je spokojenost zákazníku, co se týká ceny, bezpečnosti a spolehlivosti. Přepravu poskytujeme klimatizovaným a velmi komfortním vozem Peugeot 607. Nabízíme také dlouhodobý pronájem vozu s řidičem za předem ...

Dopravní služby: - zasilatelství - spedice - nákladní doprava - mechanizace.

Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní

Činnost: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - expresní a zásilková přeprava - spediční služby - přeprava vozidly se zvedacími plošinami - přeprava velkoobjemovými soupravami - kurýrní přeprava - taxislužba - skladovací služby - ubytovací služby - rychloservis - pneuservis a servis osobních motorových ...

Prodej použité pneu, dovoz ze Švýcarska. Mezinárodní kamionová doprava a cisternová přeprava ropných produktů. Centrála: - 9. května 616 566 01 Vysoké Mýto-Litomyšlské Předměstí Telefon: 603 481 861 Fax: 465 421 979 E-mail: harnach@myto.cz.

M.B.A. LOGISTIKA s.r.o. je mezinárodní logistická společnost se sídlem v jihovýchodní části České republiky. Doprava, logistika. Mezinárodní kamionová doprava. -přepravuje automobily v rámci EU. Přeprava vozidel, vozidlo -osobní, dodávkové, nákladní kromě tahačů.

AUTODOPRAVA -nákladní -autobusová provozovna: nám. T.G.Masaryka 169 Hodkovice nad Mohelkou

Služby, doprava: -taxi.

Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství, spedice, doprava, export, import: -vytěžování -přeprava: -kamionová, TIR -nadrozměrné, těžké náklady -přeprava kusových zásilek -doprava malotonážními vozidly do 8t (automobily i s vlekem až 24t) -celá Evropa -speciálně do zemí: EU zejména Itálie, Rakousko, Německo, ...

Dopravní služby poskytujeme v současné době jak vlastními vozidly – 1x Iveco Turbo daily, 3x Daf LF 45 a 2x Renault Master... – tak i najímáním cizích dopravců. Zajišťujeme montáže kuchyňského, bytového, kancelářského nábytku a servis. Dále nabízíme: - stěhování - stolařské práce - pokládky podlahových krytin - montáže a údržby ...

Výroba: - kotevní a usazovací vrátky, lodní vrátky - čerpací stanice - převáděcí kladky - centrální elektro-hydraulické hnací agregáty.

Expresní přeprava: - přeprava - kusové zásilky po ČR i SR - celní služby.

Autodoprava. Přeprava: - nákladů sklápěcími vozidly DAF, Liaz, Tatra, Tatra valníkového typu - betonových směsí vozidly MAN (9 m3), Tatra 815 AM 369. Práce autojeřáby AD080, AD20 a AD28. Práce montážní plošinou MP27. Opravy: - motorová vozidla. Sídlo firmy: - Bieblova 404/8, Ostrava - Moravská Ostrava.

Stavební firma. - rekonstrukce průmyslových a občanských staveb. - novostavby. Doprava (tel: 485159154).

Logistické a transportní služby: - spedice, vytěžování -přeprava sběrných i kompletních nákladů -celní služby a celní sklad -skladování, 5000 paletových míst -distribuce zásilek v rámci celé Evropy do 24 hodin. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.