SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Skladování, prodej: -průmyslová hnojiva. Aplikační činnost: -vápenaté hmoty -kapalná hnojiva -ochrana rostlin. Doprava, autodoprava: -nákladní. Sanační a rekultivační práce. Prodej: -zemědělská technika MASSEY FERGUSON, KVERNELAND. Skladování, distribuce: -posypové, technické soli. Účtárna, alko nealko, ...

Mezinárodní doprava - dodávky 1, 5t - 2 transportéry

Služby: -autodoprava -přeprava vozidel -zprostředkování obchodu, služeb. Sídlo: Břeclav, Charvátská Nová Ves, SNP 455/22, 69606.

Zasilatelství, spedice a vytěžování nákladní vozidla, automobily. Silniční motorová nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní -EU, CH, HR, BG, RO, GB. Dodávky do 7, 5t-12t, expresní zásilky.

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 1t - vozy FIAT DUCATO, ŠKODA FABIA, FIAT PALIO

Služby: -autobusová doprava -přeprava osob autobusy -značky Daf, Karosa a minibusy Renault.

Kamionová doprava Nákladní doprava - mezinárodní

Autodoprava: -silniční nákladní.

- - mezinárodní nákladní doprava do 25t

Služby: -stěhování bytů, kanceláří atd. -vyklízení bytových i nebytových prostor -montáže, demontáže nábytku -doprava po Znojmě ZDARMA -prohlídka ZDARMA na určení předběžné ceny -neděláme, neřešíme rozdíly mezi prvním až osmým patrem, cena je stále stejná -Váš nábytek je po dobu stěhování a přepravy u naší firmy řádně pojištěn proti ...

Autoopravna, servis: -opravy vozidel -motorová vozidla, automobily -pneuservis. Silniční přeprava nákladu do 24 tun.

Přeprava atypických zásilek bez balení - větší květiny, motocykly, čtyřkolky, akvária, nábytek, stavební materiál a další.

Služby: -taxi -vnitrostátní, mezinárodní přeprava osob a kurýrní služby -vás i vaše auto odvezeme -zajistíme odvoz větší skupiny osob.

Autodoprava, autojeřáby, jeřáby: -vnitrostátní -autojeřáb na podvozku TATRA 815, 3x 815, AD20T (nosnost 20 tun) 1x148 -autojeřáb AD20T (nosnost 20 tun), dosah 29m. GROVE GMK 2035.

Stavby, výstavba, rekonstrukce, opravy: -silnice, komunikace -těžké, střední, lehké, lesní, polní, parkoviště, zpevněné plochy, chodníky -mosty s nosnou konstrukcí -dopravní -průmyslové -rodinné domky -inženýrské -zajištění souvisejících přeložek inženýrských sítí. Doprava: -nákladní.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -střešní okna, krytiny -sádrokartony -materiály k zateplování budov -sanitarni, koupelnové doplňky. Autodoprava: -nákladní doprava, hydraulická ruka.

Služby: -překládání, skladování -mezinárodní autodoprava, spedice -pneuservis -servis nákladní auta.

autodoprava, výstavba, oprava komunikací, chodníků, výkopy bazénů, zahradních jezírek, jímek, sklepů, výkop základů rodinných i komerčních objektů, odvoz sutě, hlíny, domovního odpadu, sněhu - dovoz píseku, štěrku, kamene, stavebního materiálu - bourací a demoliční práce s odvozem - úklid a odvozy sněhu - pořez stromů - údržba zeleně - ...

-Zprostředkovatelská činnost vyjma činností uvedených v § 3 živnostenského zákona a oborů stejného druhu a vyjma činností uvedených v příloze 1-3 živnostenského zákona -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v § 3 živnostenského zákona a vyjma činností uvedených v příloze 1 - 3 ...

Autodoprava: -doprava nákladní vnitrostátní-tuzemská mezinárodní-zahraniční.

Služby: -autodoprava -kurýrní přeprava zboží vozidly do 1, 5t s možností přívěsu.