SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.04.2013 do 01.04.2024 Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z laminovaných desek - školní nábytek - kancelářský nábytek. Prodej: - laminované dřevotřísky - včetně dopravy. Autodoprava: -LIAZ-valník+vlek.

Autodoprava: - silniční doprava nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Činnost: - autodoprava do 3, 5 t - přepravní služby.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 17.05.2010 do 31.12.2015 Doprava: -nákladní.

Autodoprava. od 31.10.2012 do 31.12.2017

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.05.2014 do 30.04.2019 Stavební a obchodní firma. Práce: -stavební stavby na klíč, rekonstrukce, projekce, rozpočty -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady dřevo, kamenina, plasty, keramika -inženýrská ...

Balírna suchých plodů. Autodoprava: -nákladní vnitrostátní Restaurace 05.09.2014 do 31.12.2024

Doprava, autodoprava: -osobní autobusová. Batelov - Pelhřimov - Humpolec - Praha a pravidelnou Autobusová doprava na lince Telč-Jihlava. Mimo pravidelné linky nabízíme nepravidelnou autobusovou dopravu (zájezdy atd.).

- autodoprava - nákladní doprava od 14.07.2014 do 31.12.2064

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.09.2011 do 31.12.2031 Taxislužba.

Cestovní kancelář: -pobytové a poznávací zájezdy do celého světa -tuzemské pobyty (relaxační, lázeňské, poznávací) -pronájmy chat a chalup -zajišťování letenek a jízdenek -dálniční známky

Autodoprava: -Avia -stěhování.

Autodoprava: -zahraniční a vnitrostátní přeprava nákladů -expresní přeprava -spedice.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Zednictví Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče

Autodoprava - zasilatelství. -expresní přeprava nákladu do 800kg. Služby v přepravě nákladu: -přeprava nákladu po EU -expresní nákladní přeprava do 800kg -přeprava zásilek (zásilky) -odtahy vozidel -pomoc se stěhováním.

přerušení: od: 30.6.2014. Autodoprava: -celoevropská automobilová doprava z Třebíče -Polsko, Slovensko, Itálie, Německo, Rakousko -vozíme: textil, nábytek, výrobky ze železa -stěhování: depozitáře, výrobní linky, firmy, muzea, knihovny, kanceláře, soukromé byty, výstavy, obrazy nadstandartní velikosti -působení Jihlava až Brno, Žďár nad ...

přerušení: od: 29.7.2009- Tel.č.neověřeno Autodoprava