SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Návrh, a provoz městské parkovací systémy, parkoviště, parkovací domy. Dodávka parkovací automaty, závorové systémy. Komplexní systém služeb pro parkování do parkovacích prostor, na všechna místa ČR. ČSN EN ISO 9001:2001 Pobočky: Activ, s.r.o. Praha-Bubeneč - Korunovační (centrála) Břeclav - Národních hrdinů České Budějovice 6 - ...

Pronajímáme taxikoncese výhradně profesionálním taxikářům za nejvýhodnější cenu na trhu - 850Kč/měsíc.Platnost koncese po celé ČR.Dotace na nový paměťový modul do taxametru v hodnotě 1700, -Kč.U nás získáte dostupnou a profesionální koncesi na TAXI.

datum zániku: 31.5.2010 Autodoprava: -nákladní.

Autodoprava: - nákladní vnitrostátní (tuzemská) doprava sypkých materiálů.

Datum zániku:08.06.2013 Služby: -úklid domácností a firem -expresní přeprava balíčků -kurýrní služba -seznamovací, partnerská seznámení.

Autoškola. Činnosti: -výcvik skupin A, B, T, C, D, -školení řidičů, včetně mezinárodní dopravy -příprava nových učitelů autoškoly. Zajištění: -zahraniční rekreace Chorvatsko -zahraniční a tuzemské zájezdy -tel. 604104 922. Taxi non-stop: -tel. 723 088 915, 607 927 698, 721 548 088.

Autodoprava: -silniční, nákladní.

Autodoprava: -nákladní.

Autodoprava. - nákladní

Autodoprava, silniční doprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní - příležitostná osobní vnitrostátní - příležitostná osobní mezinárodní.

Vnitrostátní doprava, autodoprava nákladní: -skříňová souprava, nosnost 19t -zaplachtovaná souprava nosnost 19t -LIAZ valník s plachtou nosnost 8t.

Autodispečink. Zprostředkování v dopravě.

Autodispečink. Služby v oblasti silniční nákladní dopravy.

Datum zániku:28.06.2013 Provádíme: -výstavba vodovodů -výstavba kanalizací včetně čistíren odpadních vod -výstavba plynovodů a přivaděčů -úprava a stavba vodních toků a nádrží, hrazení bystřin -výstavba komunikací -stavební práce - pro fyzické osoby, soukromníky i firmy -výstavba kabelových elektrorozvodů -výstavba telekomunikačních ...

Nákladní autodoprava do 3 t.