SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Dopravní společnost. Služby přeprava: - automobilů - prefabrikovaných domů - mléčné produkty, cukrovinky, ovocné šťávy, počítače, fotomateriál. Distribuce a logistika: - zásobníkové nakladače i tekuté materiály - nákladní automobily se vzduchovým pérováním vozí velmi cenné isolační sklo až na místo stavby - průmyslová ...

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební HSV -občanské, bytové a průmyslové -rekonstrukce stavebních objektů -dlažby, obklady -fasády. Nákladní doprava, autodoprava. Zrušeno 06/2013.

Uhelné sklady. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -koks a uhlí všeho druhu -ekologické palivo -krbová, kachlová a litinová kamna -krbové vložky. Nákup, prodej a zpracování: -palivové dříví. Doprava-tel.: 495543755 -sypké materiály -využití vlastní vlečky a velkokapacitního zařízení k vykládce. Stavba, montáž, prodej, ...

Přepravní společnost. Expresní přeprava zboží po celé Evropské unii. Rozvoz zboží po České i Slovenské republice. Živnost ukončena 05/2014.

Spediční služby v oblasti: - uměleckých předmětů - skla - porcelánu. Zprostředkování mezinárodního obchodu.

Autodopava - mezinárodní i vnitrostátní - nákladní silniční přeprava

Taxi služba. Podnikatel ukončil činnost 05/2004.

Autodoprava, nákladní doprava. Podnikatel ukončil činnost 03/2012.

Taxislužba Podnikatel ukončil činnost 02/2012.

JTC Transcentrum s.r.o.: -komplexní logistické služby -všechny druhy přeprav -celní deklarace -skladování -poradenství. Podnikatel ukončil činnost 06/2008.

Stavební práce. Stěhovací služby.

Kontejnerová doprava, dovoz: - štěrk, beton, recyklát - ornice - zeminy - kompost. Likvidace odpadů. Demolice, zemní práce.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby - balící a obalové materiály, fólie. Autodoprava do 3, 5 t. Úklidové služby, úklidové práce. Reklamní služby, reklamní předměty.

Sběrné suroviny, výkup, sběr, likvidace. Ostatní recyklovatelné odpady, třídění druhotných surovin -novinový papír, časopisy -papírové obaly, igelit, plast -polystyrén bílý -železo, litina, barevné kovy -textil Nákladní doprava, autodoprava. Půjčování kontejnerů: -na Avii -na sklo, plasty, papír.

Zajišťujeme nákladní autodopravu, vnitrostátní přepravu, nákladní silniční dopravu, přepravu zboží nákladními a dodávkovými vozy

Autodoprava, doprava, spedice: - nákladní - kamiónová - mezinárodní Služby: - přikládky kusových zásilek - skladování ve vlastním skladu v Liberci s možností mechanizované nakládky a vykládky - při stálých přepravách výrazné cenové zvýhodnění - pojištění nákladu do 10 mil.Kč, možnost připojištění na vyšší částky - přeprava ...

Služby: -úklidové. Technické služby. Autodoprava. Zemní práce. Odpad.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Autodoprava, Doprava: -osobní a dodávková -tuzemská, zahraniční: -taxislužba (4 osoby+řidič) -stanoviště-vlakové nádraží -méně rozměrné náklady + doprovod -kurýrní zásilky EXPRES do celé Evropy.

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní kamionová do 24 tun. Služby: -spedice, spediční -zasilatelství -expresní zásilky -vytěžování vozidel.

Autodoprava, doprava. Vytěžování vozidel.

Interiérové práce: -sádrokarton -půdní vestavby -koupelny -příčky -kazetové stropy -plovoucí podlahy -korkové podlahy. Montáž: -žaluzie: -horizontální -vertikální -shrnovací stěny. Stavební činnost: -hlukové a tepelné izolace: -Climatizer -minerály -venkovní zateplování budov -venkovní obklady stěn VINYL ...

Taxi služba - NON - STOP - 1 až 6 osob