SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Prodej: - sportovní oblečení a vybavení

Vyhlídková plavba - restaurační loď Restaurační loď

Stěhování firem. Stěhování bytů a domů.

Služby: -vytěžování vozidel (automobilů) -spedice.

Ocelové konstrukce - svařování: -obalenou elektrodou -tavnou elektrodou v ochranné atmosféře MIGMAG -metodou TIG - netavící se elektrodou v ochranné atmosféře argonu. Realizace: -stavby na klíč včetně stavebního povolení, popř. realizave stavebních subdodávek. Zámečnické práce - výroba: -schodiště - rovné, točité z ...

Nákladní doprava Stěhování

Prodej, maloobchod: -stavební materiál, stavebniny

Nákladní vnitrostátní silniční doprava

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava do 24t

Přeprava odpadů - cisternové vozy - mezinárodní - vnitrostátní.

Silniční motorová doprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní.

Spedice, zasilatelství, doprava: -vnitrostátní, mezinárodní -nákladní, silniční, letecká, námořní -zásilky-kusové, celovozové -expresní přeprava-pravidelné trasy. Služby: -pojištění-přepravované zboží -celní deklarace: -zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu -zastupování v celním řízení -zajištění-celní dluh ...

Stěhovací služby: - stěhování bytů - kanceláří - firem.

Autodoprava, přistavení a pronájem kontejnerů, přeprava stavebních materiálů(písek, suť atd.). Převzetí odpadů vyjma nebezpečných. Nákup a prodej dřevní štěpky a dřevního odpadu.

Pronájem - osobní automobily Taxislužba - osobní doprava

Kontejnerová doprava Námořní doprava Logistika Spedice

Stavební firma, práce: -zemní a výkopové -těžba a prodej štěrkopísku -realizace staveb -silniční nákladní a osobní doprava.

Autodoprava: -silniční nákladní, mezinárodní. Fakturační adresa: Velké Pavlovice 691 06 Starohorská 797/17.