SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Spolehlivou a kvalitní autobusovou doprava provozuje společnost POHL Kladno spol. s r.o. Zaměřujeme se na pravidelnou linkovou dopravou a vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Mezi naše činnosti, ale také patří servis automobilů všech značek, včetně autobusů a nákladních vozidel. Naleznete nás na adrese 5.května 343, Pchery - Humny.
POHL Kladno spol. s r.o. - autobusová doprava
Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. -skladové haly.

Prodej stavebního materiálu. Dovoz nábytku.

Přeprava osob, zásilek a zboží. Jezdíme pro soukromé firmy, velké hotely, cestovní kanceláře, sportovní svazy a mnoho soukromých osob. Denně se naše vozidla pohybují na cestách mezi letištními městy Praha, Vídeň, Bratislava. Vozidla jsou čistá a ve výborném technickém stavu. Řidiči mají základní znalosti anglického a německého jazyka a také ...

vedeno již jako. s.r.o. - Josef Ondruš autodoprava s.r.o.. Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava, spedice. Soupravy, přívěsy. Vozidla: RENAULT, PEUGEOT MAN.

vedeno již na ičo s.r.o. Mezinárodní autodoprava a zasilatelství: -speciální nákladní autodoprava -západní Evropa, Rusko, Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko a další země -vývoz a dovoz Vašeho zboží od 100 kg do 25 t, včetně ADR* a chladírenské přepravy -vytěžování vozidel -spediční služby, spedice. Autopůjčovna.

Mezinárodní spedice Prodej - sypké materiály včetně dopravy Zemní práce

Stěhování bytů, kanceláří a nebytových prostor.

Zabýváme se nakládkou a odvozem suti v Praze. Přistavujeme a odvážíme vlastní kontejnery s odpadem. Dále nabízíme prodej písku a štěrku pro stavební práce.

Autodoprava, doprava: - mezinárodní - kamiónová. Vytěžování. Přeprava kusových zásilek. Logistické služby.

Nákladní mezinárodní pozemní doprava - přeprava automobilů (nové i ojeté automobily). Prodej a servis: - osobních a užitkové automobily Opravy a údržba: - automobily.