SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.

Společnost VESELÝ DOPRAVNÍ SIGNALIZACE, s.r.o. realizuje dopravní stavby, světelná signalizace.

Společnost Jany Smutkové provozuje autoservis a autodopravu v okrese Nový Jičín.

Logistika - pronájem návěsové techniky - přeprava sypkých hmot - vozový park - skladování

Prodej a pronájem dopravního značení.

Stěhování Gradas s.r.o. se zaměřuje na stěhování domů, bytů, firem, kanceláří, na vyklízecí práce a likvidaci odpadu a na montáž nábytku.

Společnost Figarostav s.r.o. je držitelem certifikátu ČNS EN ISO 9001:2001 Pozemní stavitelství, dodávky na klíč: -nové stavby, rodinné domky, stavby pro průmyslové využití a stavby občanské vybavenosti -půdní vestavby -sádrokartonářské práce -rekonstrukce staveb -fotodokumentace postupu výstavby díla až do jeho předání ...

Technické služby města Stochov, s.r.o. jsou již od roku 2001 poskytovatelem technických služeb v plném rozsahu. Majoritním vlastníkem Technických služeb, s.r.o. je Město Stochov. Technické služby města Stochov se starají o úklid města, údržbu veřejné zeleně, fungování veřejného osvětlení a další činnosti technického charakteru. Dále ...

Společnost DORYS CZ, s.r.o. provozuje mezinárodní nákladní autodopravu po celé Evropě. Nabízíme nákladní přepravu, spediční služby včetně skladování a manipulací s nákladem. K přepravě využíváme nákladní vozidla Mercedes a DAF. Služby: - mezinárodní nákladní doprava - přeprava zásilek - od 50kg do 24 tun nebo od 1 do 38 palet - ...

Expresní kurýrní služba: -přeprava malých zásilek v rámci celé ČR a EU -dopis, smlouva či menší balík v nejkratším možném čase -doručení ihned po vyzvednutí zásilky -online kontrola stavu doručení.

GEFAB CS, spol. s r.o. zajišťuje prodej a montáž: -dopravní značení podle pokynů orgánů státní správy -ohraničovací, uzavírací, zajišťovací, výstražné, označovací pásky -ochranná bezpečnostní zařízení pro práce na silnicích a výkopové práce -ochranné ploty a bezpečnostní ohrazení, varovné označení vozidel -reklamní pásky, samolepící ...

BGA group, s.r.o. má v činnosti: - expresní doručení balíku, nebo listovní zásilky - mezinárodní přeprava zásilek

MaPakurýr s.r.o. je doručovací společnost. Potřebujete tentýž den doručit zásilku po Brně a okolí z pohodlí kanceláře, domova rychle a bezstarostně? Objednejte si kurýra on-line od 95 kaček.

Stěhování: -veškeré práce (máme pojištění) -kompletní stěhovací servis -veškeré druhy stěhovacích prací včetně autodopravy (byty, kanceláře, RD, půdy, firmy a archivy atd.) -stěhování těžká břemena do 20 tun, těžká parta (trezory, klavíry, stroje, apod.) -vyklízecí a úklidové práce v rámci stěhování -likvidace odpadu ...

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika - skladování

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní autodoprava - přeprava nebezpečných nákladů ADR Oprava, servis: - motocykly zn. BMW.

SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, autodopravy a skladování. Stěhujeme byty, domy, firmy, instituce a specializujeme se na manipulaci s těžkými břemeny. Stěhujeme do zahraničí: Garantujeme odborné a vysoce profesionální služby.

Autodoprava Ochman je firma provozující vnitrostátní a mezinárodní autodopravu o celkové hmotnosti přesahující 3, 5 t. Dopravu zajišťujeme vozidly značky Scania, Daf a Mercedes. Samozřejmostí je pojištění nákladu u České pojišťovny do hodnoty 1.000.000, -. Zajišťujeme také kompletní stěhovací služby pro Vaši firmu či domácnost. Od roku 2009 ...

Firma Petr Jung se zabývá především realizací zemních, bouracích a výkopových prací pomocí techniky. Dále nabízíme služby kontejnerové dopravy a vývoz a ekologickou likvidaci odpadů. Působíme především v okrese Louny. Naše služby: - zemní, bourací a výkopové práce (vodovodní a kanalizační přípojky, výkopy základů domů, jam, bazénů, příprava ...

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

Naše společnost SLADKÝ TRANS - AUTODOPRAVA se věnuje přepravě nejrůznějších nákladů, ke kterému využíváme dodávku Iveco Daily: - doložnost 1200kg, - 6x paleta. Působíme po celé ČR a EU, cena dohodou.

Dopravní značení, projekční činnosti dopravních staveb, realizace pozemních a dopravních staveb.

Standardní rozsah služeb autoservisu včetně diagnostiky a přípravy vozidel na STK.Pneuservis s prodejem nových pneu.Autodoprava se zaměřením na maloobjemovou přepravu v rámci EU. Autodoprava. K přepravě používáme vozidla Fiat Ducato a Fiat Doblo.