SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
SAWTRANS s.r.o.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Doprava Mniší
Firma Doprava Mniší se specializuje na autobusovou dopravu osob v České republice i v zahraničí. Jejich vozový park zahrnuje 4 komfortní autobusy pro 20 až 50 osob, provozované profesionální a zkušenou posádkou. Spolupracují s Klubem Českých Turistů, sportovními kluby, školami a cestovními kancelářemi12. Můžete si také pronajmout jejich cyklovozík.
Doprava Mniší
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Přepravu těžkých a nadrozměrných nákladů v České republice i v zahraničí zajistí společnost SEDOS transport s.r.o. se sídlem v Drnovicích. Specializují se na veškeré přepravní služby, pomocí autodopravy jsou schopni přepravit náklad až do 100 tun. Přepraví stavební, lesní i zemědělské stroje, vrtné soupravy a průmyslové výroby. Zajistí zpracování ...
SEDOS transport s.r.o. se zaměřuje na přepravu těžkých nákladů
Společnost SPOJSTAV, spol. s r. o. je stavební firmou zaměřující se na realizaci zakázek v oblasti kabelových sítí, inženýrských sítí, výstavbu koridorů a rekonstrukci železničních uzlů. Naše společnost má více než dvacetiletou praxi v oboru a podílela se na výstavbě mnoha velkých a významných staveb u nás a také na Slovensku. Jsme schopni ...

STĚHOVACÍ SLUŽBY BRNO s.r.o. provádí již od r. 2006 profesionální stěhovací služby v oblasti stěhování bytů Brno, stěhování firem, stěhování kanceláří Brno a vyklízecí služby. Naše ryzí specializace je stěhování těžkých břemen Brno do váhy 650 kg. Objednávejte online stěhovací služby Brno a získejte základní balící službu zdarma. V rámci zemí EU ...

ATYKO, spol. s r.o. zabezpečují dopravníkové systémy pro expedici a výrobu. Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -dopravníkové systémy -válečkové a pásové dopravníky (hnané a nehnané) -dopravníkové dráhy doplněné o pneumatické brzdy, přesunovače a zvedací mosty -doplňky (páskovačka beden, výtah-PATER NOSTER), váha-váhy ...

DERETEX s.r.o. je stavební firma poskytující: - realizaci staveb - projekci - kontejnerovou dopravu

Společnost ADOZ, spol. s r.o. nabízí prodej sypkých materiálů, písek a kamenivo. Dále se zabýváme dopravou sypkých materiálů, tříděním a nakládkou písku v pískovně Marokánka. Nakládku materiálu provádíme přímo od výrobce, tím pozitivně ovlivňujeme cenu kameniva a písku. Těžbu štěrkopísku provádíme za pomoci strojů. Doprava. Prodej: - písek ...

EXPOSPED, spol. s r.o. je mezinárodní doprava.

Nákladní autodoprava s tahači VOLVO FM 12, FM 13, FH 480. Nabízíme přepravu lesních a stavebních strojů. Nákup a prodej -dřevo. Těžební práce Lesní školka.

Realizujeme výkopové a terénní práce a poskytujeme služby v oblasti nákladní a kontejnerové dopravy.

Vnitrostátní a mezinárodní silniční nákladní doprava nad 12 tun.

Dofis, s.r.o. zajišťuje činnost: -provádění zemních prací, demolic, -uložení sutě a zeminy -prodej a rozvoz písků.

Firma Movex Europe poskytuje logistická řešení jak místním, tak i zahraničním zákazníkům. Cílem je, aby klient dostal zboží včas.

VYBAGRUJEME, ODVEZEME, ZAHUTNÍME Pronájem s obsluhou: -mechanizace -stroje CAT 316C kolové rýpadlo -CAT 428C a CAT 442E, CAT 432D kolový bagr (rýpadlo, nakladač-podkop, lopata, paletizační vidle, svahovací lžíce, hydraulické kladivo CAT H70) -CAT 303CR minirýpadlo (hloubková lžíce, svahovací lopata stavitelná, hydraulické kladivo CAT ...

VeLiSkon, s.r.o. zabezpečuje: Import, dovoz: - stavební materiál, stavebniny: - sádrokartony - Knauf, Siniat, Rigips - tepelné izolace - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyreny - Bautherm, DCD, Bachl - profily pro suchou výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Také poskytují spediční služby.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

Dopravní, logistická a spediční společnost. zajištění balení zásilek včetně zámořských balení, spediční logistika a doprava zboží.

VAN taxi 8 provozuje taxi, provádí přepravu na letiště, přepravu na oslavy a zpět až pro 8 osob a kurýrní službu.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Galastar s.r.o. je autodoprava vnitrostátní a mezinárodní silocisternami i v režimu GMP+. Provádějí zemní práce včetně bouracího kladiva, demolici objektu včetně uložení sutě, stavební činnost.

GS PLUS s.r.o. zajišťuje výrobu, montáž, údržbu a poradenství: -svislé dopravní značky (SDZ) velkoplošné -stálé dopravní značky -přechodné dopravní značky -dopravní značení -informační systémy -orientační značení -reklamní nápisy -parabolická zrcadla (plast) -doplňky SDZ (sloupky, patky, kotevní šrouby, objímky, zámky, víčka) ...

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

HADLER s.r.o. zajišťuje: -mechanické, autoelektrikářské, karosářské a lakýrnické práce -montáže zámku řazení, zamykání zpátečky -plnění klimatizací -pneuservis, geometrie -příprava STK -diagnostika - odtahovou službu Dále provozují autobazar.

Společnost KOREDO, spol. s r.o. se zabývá vnitrostátní, mezinárodní a stavební dopravou. Naší hlavní činností je přeprava sypkých a drcených materiálů, zemědělských a potravinářských komodit, volně ložených materiálů a betonových směsí. Mezi naše další aktivity patří také pronájem a půjčování věcí movitých. Vnitrostátní, mezinárodní a stavební ...