SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
VYBAGRUJEME, ODVEZEME, ZAHUTNÍME Pronájem s obsluhou: -mechanizace -stroje CAT 316C kolové rýpadlo -CAT 428C a CAT 442E, CAT 432D kolový bagr (rýpadlo, nakladač-podkop, lopata, paletizační vidle, svahovací lžíce, hydraulické kladivo CAT H70) -CAT 303CR minirýpadlo (hloubková lžíce, svahovací lopata stavitelná, hydraulické kladivo CAT ...

VeLiSkon, s.r.o. zabezpečuje: Import, dovoz: - stavební materiál, stavebniny: - sádrokartony - Knauf, Siniat, Rigips - tepelné izolace - Rotaflex, Knauf, Paroc - polystyreny - Bautherm, DCD, Bachl - profily pro suchou výstavbu Rzprofil, Neoprofil. Také poskytují spediční služby.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

Dopravní, logistická a spediční společnost. zajištění balení zásilek včetně zámořských balení, spediční logistika a doprava zboží.

VAN taxi 8 provozuje taxi, provádí přepravu na letiště, přepravu na oslavy a zpět až pro 8 osob a kurýrní službu.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Galastar s.r.o. je autodoprava vnitrostátní a mezinárodní silocisternami i v režimu GMP+. Provádějí zemní práce včetně bouracího kladiva, demolici objektu včetně uložení sutě, stavební činnost.

GS PLUS s.r.o. zajišťuje výrobu, montáž, údržbu a poradenství: -svislé dopravní značky (SDZ) velkoplošné -stálé dopravní značky -přechodné dopravní značky -dopravní značení -informační systémy -orientační značení -reklamní nápisy -parabolická zrcadla (plast) -doplňky SDZ (sloupky, patky, kotevní šrouby, objímky, zámky, víčka) ...

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

HADLER s.r.o. zajišťuje: -mechanické, autoelektrikářské, karosářské a lakýrnické práce -montáže zámku řazení, zamykání zpátečky -plnění klimatizací -pneuservis, geometrie -příprava STK -diagnostika - odtahovou službu Dále provozují autobazar.

Společnost KOREDO, spol. s r.o. se zabývá vnitrostátní, mezinárodní a stavební dopravou. Naší hlavní činností je přeprava sypkých a drcených materiálů, zemědělských a potravinářských komodit, volně ložených materiálů a betonových směsí. Mezi naše další aktivity patří také pronájem a půjčování věcí movitých. Vnitrostátní, mezinárodní a stavební ...

STELLAR s.r.o. zabezpečuje meziinárodní kamionovou přepravu (dopravu) a přepravu chladícími vozy.

Milan Kalina se zaměřuje na stěhování domácností i firem, montáž a demontáž nábytku a na vyklízecí a úklidové služby.

ROZSÍVAL TRAVEL s.r.o. je autobusová doprava, pořádající s autobusy a mikrobusy luxusních tříd zájezdy.

MAXiTRANS, s.r.o. je společnost, která se specializuje na: - letecké kargo transporty nadměrných nákladů - říční přeprava transporty zejména nadměrných nákladů - logistická řešení strojírenských projektů (jak v rámci Evropy, tak prostřednictvím kombinovaných (multimodálních) přeprav po celém světě) - kamionové nadměrné náklady - železniční ...

Firma MK bagry - Martin Křičenský nabízí komplexní zemní a výkopové práce. Působíme především v Pardubicích a okolí. Současně se zabýváme také realizací základových desek a pokládkou zámkové dlažby. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na kontejnerovou dopravu (Avia D100). Disponujeme vlastními stroji - JCB 3CX (2x), LOCUST 752 (UNC 2x), ...

Dicom stavitelství s. r. o. provádí zemní práce, výkopové práce, ručně nebo s bagrem máme bourací kladiva na bagrech vlastní kontejnery na odvoz přebytečného materiálu, dovoz materiálu atd.

Služby: -autodopravapo České republice, do zahraničí.

Tienda Group s.r.o. je společností zabývajícími se bouracími pracemi, likvidacemi, vyklízením, dovozem nábytku a materiálu. Také provozuje eshop, kde prodávají příslušenstvím ke kočárku, od koleček, přes náhradní duše, nánožníky apod.

Společnost REINOLD s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, výrobou speciálních palet na přepravu plastových profilů a mezinárodní kamionovou dopravou. Založili jsme oboru Rokliny, kde chováme jeleny, muflony a daňky. Zabýváme se také chovem mastného skotu. Dřevovýroba: Vlastníme pilu na pořez kulatiny a výrobní linku pro zpracování pořezané kulatiny. ...

Autodoprava - kamionová a silniční doprava: - mezinárodní přeprava po zemích Beneluxu (NL, B, L) a po německé části zvané Porrůří. Expresní přeprava Německo, Benelux - přepravíme zásilky od 1kg do 24 tun nebo od 1 do 34 palet. Spediční firma - spedice a doprava. Sklady a skladování - komplexní logistické služby. Zájezdová doprava: - ...

Čištění a likvidace odpadů. Oprava kanalizace. Vodní hospodářství. Kontejnerová doprava.