SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
MTM Transport, a.s.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o.
SEDOS transport s.r.o.

Využijte silniční, železniční, lodní nebo leteckou dopravu. Informujte se o aktuální situaci na českých silnicích a dálnicích, o možnostech dopravních kolon, uzavírkách a objížďkách. Vyhledejte si jízdní řády a informace o zpoždění vlaků nebo autobusů.

DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Společnost DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o. patří mezi přední poskytovatele služeb v námořní dopravě na českém trhu a je významným partnerem pro celou řadu světových rejdařských společností. Specializujeme se na kontejnerovou námořní přepravu a zámořské přepravy celokontejnerových zásilek z a do celého světa.
DELTA SHIPPING AND TRADING, spol. s r.o.
Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava

MDJ s.r.o. nabízí služby: - pronájem skladu, skladových prostor - uskladnění zboží a materiálů - logistika

Kompletní služby v oblasti dopravního značení tj.: - vodorovné dopravní značení - svislé dopravní značení - odstranění dopravního značení - dodávka a montáž prvků pro bezpečnost silničního provozu.

Jan Schimmerle se zaměřuje na stěhování břemen, bytů, rodinných domů i firem, vyklízení a montáž a demontáž nábytku.

Petr Liška s.r.o. se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní přepravu osob a nákladu do 3 tun a na odtah vozidel.

KEVASPED s.r.o. se zaměřuje na dopravu různých materiálů a zboží, na skladování, logistiku, celní služby, cizojazyčné zastoupení a na pojištění zásilek v rámci CMR.

Pan Libor Šmejkal Vám nabízí prodej i odvoz sypkých materiálů, jako je písek, či suť v okolí Českého Brodu, Lysé nad Labem a Čelákovic. Objednávat můžete zásypový písek, tříděný písek, křemičitý písek, kamenivo, štěrk, sutě, kačírek. Vlastním automobil Avia, ve kterém jsem schopen odvézt až 5 tun materiálu. Sortiment sypkého stavebního ...

Roman Tomko je taxi služba poskytující převoz osob v obcích Orlová, Rychvald, Petřvald u Karviné, Dolní Lutyně a Dětmarovice.

Stavební firma. Stavba, stavby, výstavba, realizace: -pozemní stavby - komplexní dodávka na klíč: -průmyslové stavby -občanská výstavba -bytová výstavba, bytů, byty, domů, domy -staveb ekologické, ekologických -inženýrské a dopravní stavby: -komunikace a zpevněné plochy, parkoviště, chodníky, venkovní terasy ...

Pneuservis. Nepravidelná autobusová doprava.

Společnost ATLAS INVEST, s.r.o. je odborníkem na montáž bezpečnostních skel do interiéru i exteriéru. Realizujeme výlohy, zábradlí ze skla i skleněné obklady stěn. Sídlíme v Brně. Zakázky realizujeme v rámci celé České republiky. Dodávka, montáž, instalace: - bezpečnostní skla - skleněná zábradlí - skleněné obklady stěn - výlohy, ...

Pan Jiří Suchý poskytuje služby v oboru autobusové dopravy. Jak již bylo zmíněno naše firma nabízí služby autobusové dopravy. Nabízíme zájezdovou autodopravu i dopravu pro školy. Naše služby: - autobusová doprava - zájezdová doprava - zájezdy v rámci České republiky i celé Evropy - doprava pro školy. Autobusy naší společnosti jsou ...

Prodej, pronájem a servis Dopravní značení - dopravní značení a značky

Činnost: - zemní práce - terénní úpravy - základy pro rodinné domy - demolice - kontejnerová doprava.

Firma Ivan Pravec se sídlem v Novém Městě nad Metují nabízí přistavení a odvoz kontajnerů. Součástí naší činnosti je také dovoz sypkých materiálů (stavební materiály - beton, písek, štěrk, ...), lešení, odvoz a likvidace odpadu a úklid sněhu. Své služby nabízíme v Královehradeckém kraji, především v okrese Náchod. Naše služby: - ...

Osobní autobusová doprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní. Přeprava pro cestovní kanceláře autobusy, mikrobusy.

Spediční databanka. Volné vozy. Volná přeprava. Mezinárodní doprava. Vnitrostátní doprava. Vytěžování nákladu.

Rozvážíme obědy pro všechny zájemce v obcích Mosty u Jablunkova, Návsí a Písečné. Jedná se o seniory, ženy na mateřské dovolené a firemní zaměstnance. Dále nabízíme možnost stěhování, rozvoz stavebních a jiných materiálu. Osobní automobilovou dopravu po celé ČR. Osobní automobilová doprava 1km/10kč za každý ujetý km.

Železniční stanice, doprava: -vlaková -osobní -nákladní.

Půjčovna: - osobní vozy ŠKODA - dodávkový vůz RENAULT MASTER - přívěsné vozíky za osobní automobily. Odtahová služba. Kamionová doprava: - mezinárodní - vnitrostátní. Logistické služby. Spediční služby.