Vnitrostátní autobusová doprava poskytuje přepravu osob po celé České republice. Luxusní a klimatizované autobusy a mikrobusy Vás dovezou na poznávací zájezdy, wellness pobyty či dovolené. Využijte pronájmu autobusu pro přepravu většího počtu osob.

Autobusová doprava v tuzemsku i zahraničí, Autoopravna, autoservis: - mechanické a karosářské práce. Ekologická likvidace autovraků. Odtahová služba.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Autobusová doprava: -linková -tuzemská -zahraniční. Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská nákladní autodoprava valníky, sklápěčky. Služby: -měření emise -spediční činnost. Opravy: -návěsy KöGEL.

Doprava a logistika: - silniční nákladní doprava - tuzemská a mezinárodní - spedice - tuzemská a mezinárodní - autobusová - pravidelná a zájezdová, doprava cyklistů včetně kol, doprava lyžařů. - logistika, skladování - sběrná služba, Transportexpres - autotransportéry - přeprava osobních a užitkových vozidel - přeprava ...

Autobusová doprava. - pneuservisu, servisu autobusů a nákladních a dodávkových vozidel. Mobil: 723 881 724 Fax: 516 410 864 E-mail: slouka@cadblansko.cz

Autobusová vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob, osobní autodoprava.

Dopravní zdravotní služba: - převozy sanitními vozy - dálková přeprava k odborným vyšetřením a do lázní - přeprava pacientů ze zahraničí - převozy nepotvrzené lékařem, možnost za úhradu žadatelem - převoz tělesně postižených speciálním vozidlem s hydraulickou plošinou.

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: -vnitrostátní osobní doprava -mezinárodní přeprava osob -kapacita busů 9 - 49 osob

Devět vlastních moderních autokarů pro pohodnou tuzemskou i mezinárodní autobusovou dopravu.

Doprava: -autobusová, mikrobus -mezinárodní autobusové linky -vnitrostátní i mezinárodní přeprava osob -sezónní kyvadlová přeprava osob. Prodej: -jízdenky do téměř celé Evropy. Pronájem: -autobusy.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní - vnitrostátní, mezinárodní

Doprava, autodoprava: - autobusy, autobusová Oprava, servis: - autobusy, nákladní vozy

Autobusová doprava. Nepravidelná hromadná přeprava osob, zájezdy.

Doprava, Autodoprava: - autobusová - nákladní (vnitrostátní, mezinárodní)

Autodoprava, doprava, přeprava: -autobusová, osobní.

Přeprava: -osobní -autobusová. Doprava nákladní: -tuzemská -zahraniční -kamiónová mezinárodní. Autojeřáby do 28 tun*. Zemní práce: -bagr UDS* 114. Autopůjčovna: -osobní vozidla -dodávková vozidla.

Společnost PMTrans se specializuje na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu. Mezinárodní přepravy provádíme včetně vyřízení celních deklarací. SLUŽBY: Nákladní doprava: zajišťujeme přepravu nákladu do 3, 5 tuny. K dispozici jsou vozy značky Iveco, Renault Master a Renault Traffic. Celkový počet vlastních nákladních a dodávkových vozů je ...

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská (vnitrostátní) a zahraniční: -autobus KAROSA LC 735 -dodávka - 8-místný FORD TRANZIT.

Autobusová doprava, přeprava: - pravidelná linková - zahraniční zájezdová - MHD.