Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Autobusová doprava: -přeprava osob zájezdovými autobusy -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční) Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) .

Autobusová doprava: - tuzemská a zahraniční - mezinárodní a vnitrostátní doprava autobusy Bova - na přání zákazníka zajistíme atypické zájezdy na míru pro školy, obce i jednotlivce - výlety na muzikály, do termálů, pobytové i poznávací zájezdy (Chorvatsko). Vlastníme historický retro autobus Škoda 706 RTO lux, který pronajímáme pro ...

Autobusová doprava a cestovní agentura KARLTOUR Olomouc Autobusová doprava: irisbus 936 lux - tuzemsko i zahraničí - pro kolektivy - lyžařské, poznávací, pobytové zájezdy, kulturní a sportovní akce, školní výlety. Pobytové zájezdy s léčivými účinky do termálních lázní Harkány (Maďarsko) Bükfürdö.

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava

Autobusová doprava - přeprava mezinárodní i vnitrostátní.

Služby: - tuzemská, mezinárodní osobní a mikrobusová přeprava.

Služby: - mezinárodní, vnitrostátní osobní doprava - mezinárodní, vnitrostátní autobusová doprava.

Autobusová vnitrostátní i mezinárodní přeprava.

Silniční motorová doprava: - osobní. . Služby: - zajištění dopravní obslužnosti autobusovou dopravou v krajích:Liberecký, Králové Hradecký, Ústecký a Středočeský - provozování zájezdové autobusové BUS KAROSA, SOR, VOLVO, MAN, včetně CLIMA BUS - zajištění dopravy pro CK do Řecka, Chorvatska, Francie, Velké Británie, Irska, ...

Tuzemská a mezinárodní autobusová doprava.

Vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava.

Autobusová a nákladní doprava, autodoprava: - komplexní služby v oblasti dopravy - pronájem - luxusní zahraniční autobusy pro 45 a 49 osob - zájezdové autobusy Karosa pro 45 osob - zájezdové autobusy Karosa pro 60 osob, 20 - minibusy pro 17, 8 osob - osobní automobily - Iveco skříň s elektrickým čelem jezdíme za poloviční ...

Tuzemská i mezinárodní přeprava osob minibusem - autobusová doprava.

Služby: - nákladní autodoprava - zasilatelství - skladování - autobusová doprava - Drink Taxi

Služby: - autobusová doprava vnitrostátní a mezinárodní

Služby: - autobusová doprava zahraniční i vnitrostátní

Autobusová doprava vnitrostátní a mezinárodní.

Naše firma působí v oblasti cestovního ruchu již od roku 1990 a zabývá se především autobusovou dopravou. Můžeme Vám nabídnout ty nejspolehlivější a skvěle vybavené vozy a také řidiče s dlouholetou praxí v této oblasti.

Služby - logistika - expresní přeprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraniční - námořní doprava - letecká doprava - železniční doprava - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní - celní služby - skladování - zimní údržba a úklid venkovních prostor - zemní práce.