Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Služby: -nákladní doprava tuzemská, mezinárodní -autobusová doprava linková -autobusová doprava zájezdová.

Autobusová doprava: -vnitrostátní. -mezinárodní. -linková doprava.

Nabízíme: - vnitrostátní autodoprava - mezinárodní autodoprava - expresní přeprava po ČR a EU - osobní autodoprava - taxislužba.

Cestovní agentura a Autobusová doprava Poskytujeme kompletní dopravní služby v oblasti tuzemské a zahraniční přepravy osob vozidly splňujícími předpisy EU pro přepravu osob. Provozujeme Cestovní agenturu.

Mezistátní zájezdová a najímaná autobusová doprava - incoming, jednodenní i vícedenní zájezdy v ČR i zahraničí pro cestovní kanceláře a ostatní subjekty.

Služby: -autobusová doprava -pronájem autobusů školám, cestovním kancelářím -autobusy s klimatizací pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Autobusy: KAROSA, SLOVBUS, BOVA MAGIG.

Služby: -zajištění osobní autobusové vnitrostátní i mezinárodní dopravy -doprava kyvadlová, veřejná linková -opravy silničních vozidel -opravy autobusů Karosa -nabídka víkendového lyžování v Rakousku.

Autobusová doprava vnitrostátní, mezinárodní.

Doprava: -autobusová vnitrostátní i mezinárodní.

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní dopravu, autobusovou dopravu zajišťujeme moderními, luxusními busy zn. DAF BEULAS, Mercedes, Isuzu, Ford Transit.

Autobusová doprava: - tuzemská doprava - zahraniční doprava - zájezdová doprava.

Autobusová přeprava - zahraniční, mezinárodní doprava - osobní minibusy Mercedes

Autodoprava, přeprava: - autobusová osobní: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Autobusová a minibusová přeprava osob KUBABUS: -tuzemská i mezinárodní -letištní transfery -fakultativní výlety -zájezdy. Vozový park: -minibus Volkswagen LT46 (17 míst k sezení + řidič) -speciální přívěsy.

Zahraniční, mezinárodní, osobní autobusová doprava, přeprava osob.

Cestovní kancelář: - Chorvatsko - Španělsko Autobusová doprava: - tuzemská - mezinárodní tel.: 281 933 001

Cestovní kancelář a autobusová doprava: - pobytové a poznávací zájezdy.

Služby: -autobusová doprava (mezinárodní, vnitrostátní)

Autobusová doprava: -vnitrostátní -mezinárodní

Autobusová doprava: - vnitrostátní - mezinárodní

Pravidelné autobusové linky provozujeme ve směru: Praha – Kišiněv, Praha – Bukurešti Praha – Bukurešti- Varna Vozový park společnosti je složen s pohodlných autobusu splňujících podmínky EURO a vybavených podle nejnáročnějších požadavků, zejména: lednice, VIDEO/TV, kávovar, WC, klimatizace. Cestujícím během cesty nabízíme: občerstvení, ...

Zprostředkováváme tuzemskou i mezinárodní autobusovou s kvalitou dvacetileté zkušenosti v oboru.

Nabídka linkové, vnitrostátní a mezinárodní autobusové dopravy.