Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Devět vlastních moderních autokarů pro pohodnou tuzemskou i mezinárodní autobusovou dopravu.

Doprava: -autobusová, mikrobus -mezinárodní autobusové linky -vnitrostátní i mezinárodní přeprava osob -sezónní kyvadlová přeprava osob. Prodej: -jízdenky do téměř celé Evropy. Pronájem: -autobusy.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní - vnitrostátní, mezinárodní

Doprava, autodoprava: - autobusy, autobusová Oprava, servis: - autobusy, nákladní vozy

Autobusová doprava. Nepravidelná hromadná přeprava osob, zájezdy.

Přeprava: -osobní -autobusová. Doprava nákladní: -tuzemská -zahraniční -kamiónová mezinárodní. Autojeřáby do 28 tun*. Zemní práce: -bagr UDS* 114. Autopůjčovna: -osobní vozidla -dodávková vozidla.

Společnost PMTrans se specializuje na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu. Mezinárodní přepravy provádíme včetně vyřízení celních deklarací. SLUŽBY: Nákladní doprava: zajišťujeme přepravu nákladu do 3, 5 tuny. K dispozici jsou vozy značky Iveco, Renault Master a Renault Traffic. Celkový počet vlastních nákladních a dodávkových vozů je ...

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Autodoprava, doprava, přeprava: -tuzemská (vnitrostátní) a zahraniční: -autobus KAROSA LC 735 -dodávka - 8-místný FORD TRANZIT.

Autobusová doprava, přeprava: - pravidelná linková - zahraniční zájezdová - MHD.

Autobusová doprava, přeprava - linková - MHD - zájezdová.

Autobusová doprava: - linková - MHD - zájezdová.

Autobusová doprava: -vnitrostátní doprava -mezinárodní doprava -městská doprava -cestovní kancelář

Doprava: -autobusová tuzemsko, zahraničí.

Dopravní služby, doprava, přeprava: -městská hromadná doprava -zájezdová tuzemská i mezinárodní doprava autobusová -využití linkových autobusů pro zájezdy. Oprava, servis: -trolejbusy provozované v ČR -autobusy -autobusové montážní skupiny -generální opravy trolejbusů ŠKODA TR 14, 15 -opravy a diagnostika trolejbusů ŠKODA ...

Autodoprava: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní -expresní -osobní: -autobusová. -do 45 osob. -vnitrostátní. -mezinárodní. -školní výlety. Zemní práce: -výkopové práce. -výkop základů. -úprava terénu.

Naše služby: - doprava osob po celé Evropě.

Autodoprava: - autobusová - zahraniční - tuzemská.

Autobusová doprava zájezdová vnitrostátní mezinárodní. Dopravní služby: - osobní

Autobusová a zájezdová doprava: - pravidelná linková osobní doprava - nepravidelná zájezdová přeprava.

Přeprava osob po ČR a Evropě.

Autobusová doprava Pardubice, Chrudim, Přelouč zajišťuje přepravu na školní výlety, divadelní představení, školy v přírodě, plaveckou výuku, lyžařské kurzy, sportovní akce a další. Dále provozujeme cestovní agenturu - nabízíme dovolenou v zahraničí (Itálie, Chorvatsko).