Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Doprava: -autobusová, bus -vnitrostátní -zahraniční Zajišťujeme dopravu na zájezdy cestovním kancelářím, na exkurze školám, na výlety klubům důchodců a různým organizacím, na sportovní utkání.

Autobusová doprava: -osobní: -tuzemsko -zahraničí -doprava mikrobus FORD 14 osob. Cestovní kancelář: -zajištění služeb u CK Tomáš Hladký (www.ckhladky.cz), která nabízí hlavně poutní a poutně poznávací zájezdy tuzemské i do ostatních zemí Evropy, víkendové a jednodenní zájezdy do termálních lázní na Slovensku a v Maďarsku, jednodenní ...

Činnost: - osobní doprava autobusem, minibusem - osobní autodoprava.

EUROLINES - SODELI CZ pobočka Brno. NABÍZÍME VÁM TYTO SLUŽBY: -prodej jízdenek na mezinárodní autobusové linky Eurolines -prodej jízdenek na ostatní mezinárodní autobusové linky -prodej Eurolines Passů -prodej jízdenek a místenek v systému AMS -zajišťování ubytování v zahraničí -sjednání cestovního pojištění (Česká ...

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava.

Služby: -mezinárodní doprava, přeprava osob -autobusy značky Bova, Mikrobus Ford Transit.

Zajišťování, prodej: -autobusové jízdenky na mezinárodní linky -online vyhledávání autobusových spojení z ČR do zahraničí i zpět -doručení jízdenek je v rámci celé ČR zdarma většinou již do následujícího pracovního dne.

Služby: - cestovní kancelář - autodoprava mikrobusy - provoz rekreačního střediska