Mezinárodní autobusová doprava nabízí dopravu do všech turistických desinací jako je Chorvatsko, Itálie či Španělsko. Využijte pronájmu autobusů pro eurovíkendy nebo poznávací zájezdy. Užijte si pohodlnou přepravu luxusními autobusy do zahraničí.

Služby: -autobusová doprava -minibus pro malé skupiny -opravy a údržba autobusů -drobné opravy osobních a nákladních vozidel.

Autobusová doprava Minibusová doprava

Autodoprava osobní a nákladní: -5 osob nebo 700 kg + přívěs 450 kg -ložná plocha přívěsu 240x120x130 cm + plachta. Taxi NON-STOP. Hyundai, H 100 Van, Extra Long. Autodoprava mezinárodní.

Bezbariérová mikrobusová doprava pro osoby se zdravotním postižením

Služby - poznávací zájezdy temných míst historie, velkých bitev, význačných milníků či poutních míst s odbornými průvodci Osobní autobusová a mikrobusová doprava ŠKOLNÍ STONOŽKA Autobusová a minibusová doprava - mezinárodní i vnitrostátní koncesovaná smluvní Mikrobusová doprava - mezinárodní i vnitrostátní koncesovaná smluvní - ...

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní - 49 míst + 1 průvodce - vozy RENAULT Nákladní autodoprava - do 27t - vnitrostátní i mezinárodní - vozy DAF

Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava. Pravidelná linka Příbram-Praha, Praha-Příbram. Předprodej jízdného. Informace o jízdních řádech. Cestovní agentura.