Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Doprava, autodoprava: - mezinárodní - zahraniční - nákladní - kamiónová - kontejnerová - intermodální. Spedice. Vytěžování. Zasilatelství. Logistika.

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

Logistické služby: -sběrná služba -mezinárodní a vnitrostátní kamionová spedice -logistika potravin -letecké cargo -námořní spedice -kontraktní logistika -skladování a distribuce -služby celní deklarace. Průmyslová zóna - CTPark Modřice

Spedice, autodoprava - mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava - přeprava kusových zásilek. Stěhování. Sídlo provozovny STEP Trans s.r.o. - adresa: Nad Hvozdem 271, 739 24 Krmelín

Czechsped s.r.o. je společnost specializující se na vnitrostátní a mezinárodní expresní nákladní dopravu a spedici.

Přepravní služby: - přepravy zboží - Německo, Rakousko, Nizozemí Spediční služby: - přeprava nákladů ČR, EU - přeprava non-stop.

PESTANCZ AUTO s.r.o. je společnost specializující se na mezinárodní i vnitrostátní přepravu a spedici.

Společnost Granit - Sped, s.r.o. zajišťuje přepravu a prodej kamene a písku. Dále realizují plynoinstalační, topenářské práce, dodávku a montáž sluneční kolektory, servis plynových spotřebičů.

MK SPEDICE s.r.o. zajišťuje autodopravní a spediční služby.

Autodoprava: -doprava vnitrostátní(tuzemská), mezinárodní (zahraniční) -celní odbavení, proclení. Půjčovna: -elektrické nářadí MAKITA. Kosmetické služby: -kadeřnictví -pedikúra, manikúra -depilace.

Bc. Martin Sluka se zaměřuje na nákladní dopravu, přepravu zásilek, palet a na stěhování.

Jiří Tunka se zaměřuje na vnitrostátní i mezinárodní silniční nákladní dopravu, spedici a logistiku.

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - expresní přeprava - spedice - logistika.

ROAD Transport s.r.o. je dynamická dopravní společnost, která se zaměřuje na expresní přepravu “just in time”, distribuční služby a spediční služby v rámci celé Evropy.

GAZDA Transport s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní zasílatelství. Zprostředkovává dopravní služby, nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu, zajišťuje spedici, balení, dopravu mrazírenskými vozy a dopravu nebezpečného nákladu dle ADR.

Společnost JS Trans logistic, s.r.o. se již od svého založení v roce 2011 specializuje na nákladní autodopravu. Hledáte-li spolehlivého partnera v oblasti autodopravy neváhejte se na nás obrátit. Z počátku jsme nákladní autodopravu realizovali menšími vozy v rámci České republiky a později i po zemích EU. Dnes se specializujeme na kamionové ...

Autodoprava, kamiónová doprava: - zahraniční, mezinárodní. Zasilatelství. Spedice, spediční služba.

Autodoprava, doprava, přeprava. Provoz vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava a spedice. Vnitrostátní, provozovaná vozidly do 3, 5 t největší povolené hmotnosti. Nákladní automobily, auta, vozy. Kamionová doprava. Spediční činnost.

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku

Skladování Kamionová doprava - tuzemská a mezinárodní přeprava - celovozové a kusové zásilky - hutní materiál Poskytuje - logistický servis včetně skladování a manipulace Spedice

FEBE TRANS poskytuje kompletní logistické služby - přepravy volně ložených materiálů, palet, expresní přeprava zásilek, spediční služby, vnitrostátní a mezinárodní dopravu, skladování a celní služby.

Transned s.r.o. se zaměřuje na logistické a spediční služby a mezinárodní přepravu.

Služby, zprostředkování - nákladní doprava vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní (zahraniční) - spedice - logistika - zasilatelství