Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Autodoprava: -mezinárodní nákladní přeprava -spedice -námořní, letecká doprava.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice -doprava nákladní: -mezinárodní, tuzemská -přeprava kusových zásilek -velkoobjemová doprava -zahraniční zasilatelství -skladování -logistika -celní odbavení.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - spedice.

Silniční nákladní a kamiónová doprava: - mezinárodní a vnitrostátní, tuzemská. Autodoprava, spedice.

Komplexní spediční služby, spedice. Autodoprava, přeprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská - zasílatelství.

Vnitrostátní nákladní doprava a spedice.

Mezinárodní i tuzemská přeprava celovozových i kusových zásilek: - kamionová doprava - přeprava zboží mezinárodní i tuzemskou silniční dopravou - přeprava do zámoří kontejnery i volně - přeprava menších zásilek -r ozvoz a svoz zboží ve vnitrozemí i zahraničí (pouze na území Evropy) - kompletní spediční činnost - dovoz a vývoz zboží ...

Spedice. Autodoprava: - kamionová - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -spedice.

Zajištění mezinárodní a dopravní spedice. Přeprava zásilek.

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Pobočka. Doprava: -kamiónová, mezinárodní -letecká, námořní, železniční. Spedice. Celní, deklarační služby. Logistika, skladování, poradenství.

Služby: - skladové, veřejný celní sklad - spedičně logistické, logistika - mezinárodní zasilatelství. Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - kamionová doprava, TIR.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava -vnitrostátní doprava 3T-25T -chladící a velkoobjemové vozy -plachtové návěsy -46 vozů Scania, Mercedes, Volvo -spediční služby.

Autodoprava: -spedice -logistika -celní služby.

Firma se zabývá mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravou, spedičními službami, opravárenstvím a dopravní zdravotní službou.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -zasilatelství -transporty.

Skladovací areál, sklady. Služby: -logistika -spedice -celní.