Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Autodoprava. -spedice -servis -doprava nákladní, MKD -doprava vnitro, mezinárodní. Provozovna: Pávovská 70a Jihlava.

Autodoprava, silniční nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní kamionová přeprava. Od počátku se specializujeme na chladírenskou přepravu a to zejména propojení Střední Evropy a Itálie. Autodoprava, spedice. Kompletní servis. Přeprava zboží rychlé spotřeby (potraviny, ovoce, zelenina) Vozový park 13 kamionů s FRIGO návěsy.

Zasilatelství, spedice a vytěžování nákladní vozidla, automobily. Silniční motorová nákladní autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní -EU, CH, HR, BG, RO, GB. Dodávky do 7, 5t-12t, expresní zásilky.

Služby: -překládání, skladování -mezinárodní autodoprava, spedice -pneuservis -servis nákladní auta.

Spedice: -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -logistika. od 04.01.2019 do 31.12.2025

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní. Zajištujeme dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní kluby i individuální skupiny po České republice i do zahraničí, na základě objednávky.

Krátkodobé skladování Mezinárodní a vnitrostátní doprava Spedice

přerušení: od: 31.12.2013 Zasilatelství, zajištění přepravy zásilek - obálky, celokamionové - i v režimu just in time Logistika Nákladní doprava Spedice

Doprava: -nákladní mezinárodní -specializace Itálie.

Skladování Přeprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 24t Spedice Balení - zboží

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov . Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin.

Autocentrum. Maloobchod, prodej: -motorová vozidla i ojetá. -součástky, příslušenství. Oprava karoserií. Oprava, servis, pronájem(půjčovna): -vozidla, auta. Autodoprava nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní. od 01.06.2009 do 31.12.2099

Druhotné suroviny: -komplexní služby. Likvidace, demontáž: -ocelové konstrukce -strojní celky -kotelny -olejové hospodářství: -kotle nádrže atd. Výkup, zpracování: -olověné akumulátory, -Pb** baterie všech typů -niklokadmiové baterie, NiCd, NiFe. -použitý textil, oděvy. Zpracování: -tuhé průmyslové odpady. od ...

Hostinská činnost Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2011 do 01.01.2031 Hostinská činnost, bar. Spediční služby, autodoprava.

Autodoprava: -zahraniční a vnitrostátní přeprava nákladů -expresní přeprava -spedice.

Služby: -mezinárodní doprava a spedice.

Společnost RODOS V+J Teodoridis s.r.o. působí jako přepravní, servisní a prodejní společnost. Zajišťujeme nákladní automobilovou dopravu, spedici, zabýváme se také servisem a opravami vozidel. Provozujeme čerpací stanici a provádíme ruční čištění vozidel. V centru města Dvůr Králové nad Labem v Palackého ulici 110 můžete navštívit naši prodejnu ...

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava. Silniční motorová nákladní zahraniční. Přeprava vozidly, vozidla Iveco s návěsy Kögel, Schwarzmüller Vozidla splňují normy EURO 6. Přeprava zboží do Itálie 18x návěsové soupravy -11x tahače Iveco -1x vozidlo do 3t Plachtové návěsy do užitečné hmotnosti 25 t. Přepravu zboží i menšími vozidly do ...

Velkoobchod se dřevem. Nákup, prodej, maloobchod: -piliny, štěpky a kůry, kůra. Spedice a logistika stavebních materiálů. Přeprava kamiony, kamionová doprava.

Spedice, vytěžování nákladní automobily: -dodávky, dodávka (Avie, Iveco...) -kamionové soupravy a návěsy Silniční nákladní autodoprava: -kamionová přeprava -odvoz a dovoz zboží do 26 tun -stěhování.

Mezinárodní kamionová doprava a spedice. Vytěžování vozidel-Německo, Belgie, Francie, Holandsko, Rakousko, Slovensko

Autodoprava: -vnitrostátní i mezinárodní -dodávková -nákladní souprava 20 tun -nonstop provoz po celé ČR** i do zahraničí -stěhování (stěhovací služba). Prodej a rozvoz: -písek.

Autodoprava: -doprava nákladní -vnitrostátní -mezinárodní -plachtové návěsy -spedice.

- - nákladní autodopravaodvoz - sypké materiály - cukrovky - řepky - osiva - obalované směsi - písky - zboží na paletách Vnitrostátní vytěžování - spedice Jeřábnické práce (14-28t) Prodej - sypké materiály (písek, štěrk, drtě, ...) Zemní práce pomocí nakladače a ...