Dispečink a spedice zahrnuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu. Lze ji rozdělit na silniční, námořní, leteckou a železniční přepravu. Spediční služby, jakožto expresní přeprava, doručování zásilek, export a import, skladování jsou dostupné všem.

Skladování Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní Spedice

CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. přípravy žádostí a poradenství. Mimo přepravu a celní služby, poskytuje dále optimální řešení v oblasti skladové a distribuční logistiky. Disponujeme vysokým kapitálem ve výši 250 mil. Kč ...

Spedice, spediční služby. Transport, přeprava materiálu, zboží. Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Vnitrostátní a mezinárodní doprava Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě.

Naše služby: - autoškola - vedení účetnictví - spedice.

Spedice, vnitrostátní a mezinárodní zasilatelská služba.

Naše služby: - spedice - mezinárodní a tuzemská doprava - prodej, servis nákladních vozů.

Naše firma se zabývá: -spediční a skladovací služby -mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava -specialista na chlazené a mražené zboží.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava - kusové zásilky - logistika - celní služby.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Služby: - spedice - autodoprava mezinárodní, vnitrostátní.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou. Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje tel.: 476 100 688 Provozní doba: po-pá 7:00 -19:00, so,ne 7:00 -18:00.

Expresní zásilky Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní Spedice

Oprava: -osobní automobily -nákladní automobily -pneuservis. Doprava,logistika,spedice,kurýr: -nákladní -osobní -speciální -manipulační technika. Stavebnictví,měření,revize: -stavby bytové -stavby na klíč -stavby průmyslové -stavby pozemní -inženýrská činnost -zemní práce -demolice -pozemní ...

Nabízím vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob pro soukromé či firemní účely a kurýrní služby.

Celní deklarace a agentura: - celní doklady,podmínky,problematika - intrastat.