Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Doprava: - městská odtahová služba - nákladní spedice Autoopravna. Autobazar.

Služby: -zasilatelství -spedice,spediční Autodoprava,doprava,přeprava: -vnitrostátní,mezinárodní (zahraniční) -nákladní -valníková.

Doprava,autodoprava: -kamionová - mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní (tuzemská) -přeprava námořních kontejnerů -spedice,spediční činnost.

Doprava,autodoprava: -kamionová - mezinárodní (zahraniční) i vnitrostátní (tuzemská) -přeprava námořních kontejnerů -spedice,spediční činnost.

Nabízím dopravu do 3,5tun vozidlem pick up,Praha a okolí,uveze 900kg,cena za km...13kč,popř dohoda

Soudní znalec - posudky tech.stavu a odhady cen motorových vozidel a strojů Autodoprava - sklápěč 9 tun Stavební spoření

Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava. Služby: -spediční, spedice (vytěžování).

Doprava, autodoprava: -nákladní přeprava (AVIA, IVECO, LIAZ) -vnitrostátní, mezinárodní. Skladové středisko, velkoobchod: -elektrospotřebiče -elektronika.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Stavební truhlářství,výroba,dodávka: -okno,vrata,dveře-vnitřní i venkovní. Dřevěné podlahy (atipické divadla) Stolařství,výroba: -nábytek,nábytku -kuchyňské linky,kuchyně -vybavení obchodů ze dřeva -dřevěné bytové doplňky. Nákladní autodoprava do 3,5 t vnitrostátní. Provozovna: -Borkovany,tel:519420555.

Autodoprava: -mezinárodní, tuzemská nákladní doprava -tuzemská autobusová přeprava.

Společnost Mediaroute, s.r.o. se zabývá vývojem databázových systému pro online sledování dopravních prostředků. Naše pole působnosti zasahuje od monitoringu kamionové dopravy až po komplexní systémy zajišťující provoz a statistiku přepravy osob. V roce 2003 přišla naše společnost na trh s revolučním systémem MR 2000, který zajišťuje sledování ...

Mezinárodní Obchodní společnost se sídlem v Manchesteru a zastoupením v Praze. Specialista na přepravu nákladů, expresní doručování kusových zásilek a osob, v rámci EU.

Export,import,velkoobchod: -barvy-ekologické,disperzní -laky,ředidla,tmely -hutní materiály -brusné materiály -podlahoviny -koberce-dovoz USA*. Výroba,prodej: -kožená galanterie. Výroba z plastů: -veškerý sortiment -potravinářský atest. Výkup: -telecí,hovězí kůže -vepřové krupóny. Autodoprava,dopravní ...

Autodoprava, nákladní doprava: -Škoda 1203 1t -AVIA 20 2t -AVIA 30 3t -LIAZ 100 8t -ZETOR 7011, 12111, 8011 -fekální návěs. Práce: -traktorem ZETOR 7011,8011,121 11 -jeřábem.

Autodoprava, přeprava: -silniční nákladní doprava.

Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní tuzemská (vnitrostátní) -automobily AVIA -kamionová (kamiony).

Služby: -autobusová doprava -minibus pro malé skupiny -opravy a údržba autobusů -drobné opravy osobních a nákladních vozidel.

Doprava, autodoprava: - nákladní ( těžká doprava - LIAZ )

Autobazar. Prodej: -ojeté osobní automobily -použité autodíly -ojeté pneumatiky -autopříslušenství -autokosmetika -tel.:776100190. Autovrakoviště,vrakoviště: -osobní automobily. Doprava,přeprava,autodoprava: -nákladní vnitrostátní a mezinárodní AVIA,AVIE -tel.:606710510. Služby: -stěhování: ...