Využijte vnitrostátní dodávkovou dopravu po celé České republice, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Stěhovací služby. Přeprava kusových zásilek.

Doprava a logistika: -doprava zboží v rámci celé Evropy -specializace na EU (především Německo, Belgie, Holandsko, Francie, Španělsko a Itálie) -vlastní vozový park – plachtové i skříňové návěsy 80-100 cbm -chladírenské návěsy (potraviny, citlivé zboží na mráz či přehřátí). Těžba a prodej písku.

Autodoprava. Doprava a spediční služby.

Výroba, služby: -stavební firma -kompletní realizace projektů rodinných domů -kompletní realizace staveb na klíč -suché stavby ( sádrokartonové konstrukce ) -minerální, akustické, plechové podhledy -realizace zateplovacích kontaktních systémů -projekční činnost -doprava do 3, 5 t -poradenská činnost ve stavebnictví

Přeprava atypických zásilek bez balení - větší květiny, motocykly, čtyřkolky, akvária, nábytek, stavební materiál a další.

autodoprava, výstavba, oprava komunikací, chodníků, výkopy bazénů, zahradních jezírek, jímek, sklepů, výkop základů rodinných i komerčních objektů, odvoz sutě, hlíny, domovního odpadu, sněhu - dovoz píseku, štěrku, kamene, stavebního materiálu - bourací a demoliční práce s odvozem - úklid a odvozy sněhu - pořez stromů - údržba zeleně - ...

Služby: -autodoprava -kurýrní přeprava zboží vozidly do 1, 5t s možností přívěsu.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava, nákladní a silniční doprava.

Doprava, autodoprava: -nákladní AVIA (vlek).

Nabízím autodopravu dodávkou s plachtou po ČR-SR (4×2×2m -8 palet - 1, 5tun).Cena od 10Kč.-km.Nonstop doprava.Dále provádím svářečské, zámečnické a montážní práce.

Prodej, rozvoz: -hygienické potřeby -toaletní papír, Papírové kapesníky, ubrousky, ručníky, krabice na pizzu rovná 300x300x30 -papírové tácky, kelímky 200-500ml, kelímky na kávu -schránky na toaletní papír, na papírové ručníky -mýdlo tekuté, hotelové -zásobníky na mýdlo -talíře, lžíce, vidličky, nože, napíchávátka -prostředek na mytí ...

Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní. Zajištujeme dopravu pro cestovní kanceláře, obchodní a kulturní organizace, školy, sportovní kluby i individuální skupiny po České republice i do zahraničí, na základě objednávky.

od 08.03.2018 do 01.04.2021 Výstavba telekomunikačních sítí, výstavba optických sítí, opravy telefonních kabelů. Strukturovaná kabeláž, elektromontážní práce. Autodoprava nákladní: - přeprava sypkých materiálů - přistavení kontejneru Montáž: - domácí čistírny odpadních vod. Drobné stavební práce: - zpevňování ploch - uložení ...

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava do 3, 5t.

Silniční motorová doprava nákladní. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. ¨ Opravy motorových vozidel. Výroba a montáž automobilových doplňků.

Autodoprava, doprava, přeprava: -odvoz - suti, komunálního odpadu a vývozu septiků -dovoz - stavební hmoty -kontejnerová doprava.

Autocentrum. Maloobchod, prodej: -motorová vozidla i ojetá. -součástky, příslušenství. Oprava karoserií. Oprava, servis, pronájem(půjčovna): -vozidla, auta. Autodoprava nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní. od 01.06.2009 do 31.12.2099

Druhotné suroviny: -komplexní služby. Likvidace, demontáž: -ocelové konstrukce -strojní celky -kotelny -olejové hospodářství: -kotle nádrže atd. Výkup, zpracování: -olověné akumulátory, -Pb** baterie všech typů -niklokadmiové baterie, NiCd, NiFe. -použitý textil, oděvy. Zpracování: -tuhé průmyslové odpady. od ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.12.2009 do 01.12.2019 Služby: -přeprava osob i nákladů do 470 kg v tuzemsku (Fiat Regata Combi) -přeprava nákladů do 1165 kg v tuzemsku (Renault Trafic).

Autodoprava: - silniční doprava nákladní tuzemská, vnitrostátní.

Činnost: - autodoprava do 3, 5 t - přepravní služby.

Autodoprava: -Avia -stěhování.

Přeprava nákladu do 3, 5 tuny (+ 2 t. vlek) - vnitrostátní i mezinárodní. Přeprava : elektroniky, sedacích souprav, nábytku, zateplovacích materiálů, … - dodávky 1, 85t; 1, 6t - vlek 2t Stěhování po celé ČR - byty, kanceláře. Přeprava kusových zásilek, rozvozy pro firmy, vyklízení - byty, kanceláře Odvozy na sběrný dvůr.

přerušení: od: 1.7.2014 Přeprava - dodávkový vůz 14 m3.