Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Autodoprava: -doprava nákladní, vnitrostátní, mezinárodní, kamionová -spedice -celovozové zásilky, menší zásilky -26 návěsových souprav -10 velkoobjemových souprav 115 cbm, 3 vozidla s užitečnou hmotností 4 – 5, 8 tun a 1 dodávkový automobil Veřejný celní sklad rozloze 220 m2. Autoopravna, servis: -Uhelná, Znojmo -opravárenská ...

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - zasilatelství.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální autodopravu, která vám zajistí rychlý a bezpečný převoz vašeho nákladu do jakéhokoli místa v Česku i v zahraničí, pak je firma Miroslav Ollé tou pravou volbou pro vás. Firma Miroslav Ollé se zabývá provozováním autodopravy od roku 1998, v této branži má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky. Ke ...

Truhlářství. Doprava: -nákladní. Výroba: -dřevěných eurooken.

Služby: -zprostředkování nákladu -spediční.

Služby: -taxi -odvoz oslavy, narozenin, firemní akce -kurýrní -přeprava menších zásilek.

CZ-UK-CZ transport: - soukromá přepravní společnost se sídlem v Olomouci - přeprava, transport osob, zvířat a nákladu z ČR do Anglie a Anglie do ČR - stěhování.

Autodoprava: - doprava nákladní Liaz 100 Turbo valník (8 tun) s plachtou Peugeot Boxer dodávka (1, 5 tuny)+tažné zařízení na 1, 9 tuny - možnost zahraniční (mezinárodní) dopravy - zajištění stěhování včetně personálu (nesypké materiály). Služby firmám: - rozvoz zboží - stěhování - nabídka stálé spolupráce.

Dopravní firma Autoservis pro firmy i jednotlivce

Nákladní autodoprava: -mezinárodní. -vnitrostátní.

Logistické služby - zasilatelství/spedice - mezinárodní International trade

Hledáte spolehlivou a profesionální dopravní společnost, která vám zajistí přepravu vašich zásilek, zboží a nákladů po České republice i Evropě? Pak jste na správném místě! VKP Transport s.r.o. je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti dopravy. Již od roku 1993 se zabýváme vnitrostátní i mezinárodní přepravou v rámci EU a ...

Karel Jakl se zaměřuje na mezinárodní i vnitrostátní dodávkovou autodopravu.

Služby: -spedice -mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství.

Autodoprava: -mezinárodní v rámci střední a západní Evropy. Zasilatelství, spedice, logistika. Poradenství v oblasti mezinárodního a vnitrostátního zasilatelství.

Jízdní kola, autodoprava: - autorizovaný prodej jízdních kol značek Author, Leader Fox - prodej náhradních dílů, cyklodoplňků, příslušenství - náhradní díly na kolo, cyklodoplňky - opravy kol - pojištění kola proti krádeži - kolo na splátky - dovoz kola na narozeninovou oslavu (kolo na narozeniny).

Služby: -nákladní autodoprava.

Stěhování: byty, rodinné domy, kanceláře, firmy, těžká břemena, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zařízení. Vyklízení nemovitostí, likvidace komunálního odpadu, skartace Kontejnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá ČR + státy EU. Půjčovna užitkových vozidel do 3, 5t.

Jsme levná nákladní autodoprava zajišťující přepravu zboží, materiálu a nákladů do 3, 5 t, levné stěhování, odvoz nepotřebných věcí na sběrný Ekodvůr, pronájem auta s řidičem, expresní přepravu zásilek, rozvoz zboží, kurýrní a další služby v kraji Moravskoslezském, ale i po celé České republice a Evropě. Věříme, že budete s našimi ...

Dušan Mlejnek se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu do 2 tun a přepravu osob na letiště nebo různé akce.