Využijte zahraniční dodávkovou dopravu po celé Evropě, která zajišťuje logistické služby, spediční služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, rozvoz zboží a expresní silniční dopravu dodávkami.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava s hydraulickou rukou stejná funkce hydraulické ruky jako autojeřáb pomoci navijáku přeprava stavebních buněk, kontejnerů, krovů, řeziva, paletového zboží, panelů, prefabrikátů, lešení, bednění, strojů nadrozměrná přeprava pronájem nákladního vozidla včetně řidiče možnost připojení vleku možnost pracovní ...

Výroba, služby: -průmyslová logistika -chytré řešení skladování -zakázková výroba obalů -skládací krabice z kartonplastu a bublinkového plastu -jednocestné a vratné obaly -produkty smartbox a smartschoolbox -optimalizace logistických procesů.

Mezinárodní kamionová autodoprava, spedice, ADR, dodávková autodoprava a skladování zboží - o to vše se postará firma SPEDQUICK Třebíč, spol.s r.o. Mezinárodní kamionovou dopravu zajišťujeme v rámci celé EU, ovšem našim primárním zaměřením je kamionová autodoprava do Německa.

Přepravní služby: - mezinárodní i vnitrostátní přepravy zboží.

Služby v oblasti autodopravy pro Vás zajistí firma Drahoslav Michálek, kterou naleznete ve městě Odry v okrese Nový Jičín. Našim zákazníkům nabízíme komplexní služby týkající se nákladní autodopravy. Zaměřujeme se na vnitrostátní a mezinárodní autodopravu do 3, 5 tuny. Sháníte-li spolehlivou dodávkovou autodopravu, neváhejte se na nás ...

Společnost TRANSPET s.r.o. u¨zajiš'tuje mezinárodní dopravu a spedici. Dále také: - expresní přeprava zásilek do/ze zemí EU Vozový park: - pick-up, dodávka FRIGO/ADR - vozidla skříňová a plachtová do 24 tun. Ubytování, apartmá: - apartmá 3-4 lůžkové s celoročním ubytováním.

Společnost Jany Smutkové provozuje autoservis a autodopravu v okrese Nový Jičín.

Naše společnost SLADKÝ TRANS - AUTODOPRAVA se věnuje přepravě nejrůznějších nákladů, ke kterému využíváme dodávku Iveco Daily: - doložnost 1200kg, - 6x paleta. Působíme po celé ČR a EU, cena dohodou.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

Hlavní činností JIVTRANS s.r.o. je přeprava zboží pod kontrolovanou teplotou. Chladírenská doprava je provozována vozy o velikosti 2-10 palet a užitné hmotnosti do 3t. Pro zajištění kvalitních služeb zakázníkům a maximálního využití vozidel. Provozujeme vlastní autoservis a pneuservis. Dále nabízíme skladování a následnou distribuci.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Spediční databanka. Volné vozy. Volná přeprava. Mezinárodní doprava. Vnitrostátní doprava. Vytěžování nákladu.

Výroba, velkoobchod, distribuce, prodej: - obalové, izolační a těsnící materiály - samolepicí a zvlhčovací jednostranně lepivé pásky - oboustranně lepivé pásky. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 t - tuzemská a zahraniční.

Autoopravna, autooopravny, autoservis. Oprava, servis, seřízení: -nákladní automobily AVIA, LIAZ -generální opravy (GO**) motorů, převodových skříní, kabin, náprav, skříněk řízení, diferenciálů, celých vozidel AVIA -výměna olejů. Prodej: -nákladní automobily AVIA 31**, 31T*, 60**, 75**, 80 -náhradní díly AVIA, ...

Mezinárodní a vnitrostátní zasílatelství v rámci celé Evropy. Přeprava: - kusové zásilky, celovozové náklady. Služby: - silniční doprava - železniční doprava, popř. kombinovaná - kontejnerová doprava - přeprava: - chladírenskými a izotermickými vozy - velkoobjemového i nadrozměrného nákladu - nebezpečných nákladů ...

Pobočka. Autodoprava, logistika - mezinárodní, tuzemská: - nákladní - letecká - lodní - přeprava kusových zásilek - celní služby..

Služby: -mezinárodní zasilatelství, spedice -komplexní služby ve vytěžování vozidel mezinárodní kamionové dopravy -vnitrostátní zasilatelství -celně deklarantské služby, využití veřejného celního skladu -pronájem skladových prostor, manipulace se zbožím dle vašich potřeb a požadavků -přeprava kusových zásilek v rámci ČR i SR v systému CS ...

Osobní doprava - René Zeman tel., fax: 518323229 Čerpací stanice, myčka osobních vozidel tel., fax: 518322716 Provozní doba: nonstop. Informace tel.: 518 322 690.

Pneuservis pro osobní a užitková vozidla. Prodej: - nové a jeté pneumatiky a disky. Půjčovna přívěsů, přívěsných vozíků, přívěsů. Autodoprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční.

Již řadu let se zabýváme logistickou a přepravní činnosti nejen na území České Republiky, Pro naše zákazníky přepravujeme a zajišťujeme přepravy zboží po celé Evropě, proto neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Přeprava paletového zboží do 1, 5 tuny. Kancelář: Olomoucká 267/29 746 01 Opava

Firma ALPE trans s.r.o. je dynamická společnost poskytující komplexní služby v oblasti dodávkové autodopravy. Specializujeme se na přepravu nebezpečného zboží v režimu ADR. Nabízíme služby na vysoké úrovni, v požadovaném termínu a za příznivé ceny. Sídlíme na adrese Opavská 133, Vítkov, okres Opava. Služby: - doprava, autodoprava, přeprava - ...