Využijte vnitrostátní a mezinárodní dodávkovou dopravu, která zajišťuje logistické služby, přepravu lehkých i objemných nákladů, přepravu palet a stavebních materiálů, stěhovací služby a přepravu nábytku, odvoz odpadu a starých spotřebičů.

Činnost: - stěhování - doprava - balení - montáž a demontáž nábytku - skartace - uskladnění. - autodoprava

Přeprava osob mikrobusem Přeprava - menší náklad Taxizajištění - letištní transfer PRO cestovní agentury - možnost objednání luxusního vozuTaxi služba a přeprava osob mikrobusem. Zajišťujeme PRO cestovní agentury a individuály letištní transfer. možnost objednání luxusního vozu. přeprava menších nákladů.

Nákladní autodopava - do 3, 5t - valník do 2, 5t Poskytuje - technické služby měst Návrhy a realizace - zahradyzemědělská činnost (kompletní sklizeň sena - sekání, sušení, sbírání) Zahradnické práce

Autodoprava Plovoucí podlahy Pokládka kobercú Drobné opravy v domácnosti Úklid bytu

První česká soukromá kurýrní a spediční služba. Služby: - doručování zboží - mezinárodní spedice - ostatní činnosti související se spedicí.

Zajištění přepravy živých zvířat po celém světě. Nákup a prodej zvířat pro zoologické zahrady i soukromé chovatele.

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Služby: - nákladní autodoprava - doprava železniční, kontejnerová, letecká - speciální přeprava - skladování - logistika.

Autodoprava. Nabízím autodopravu do 3, 5t po ČR i zahraničí

Zaměřujeme se na: -smluvní přepravu osob z firem a hotelů -přepravu osob formou taxi Brandýs nad Labem -stěhování v okolí Brandýsa nad Labem -mezinárodní přepravu zboží do 3, 5 tuny -naložení nákladu a složeni hydraulickou rukou -odvoz vozu s garancí.

Naše služby: - výkup druhotných surovin - odvoz sutí a odpadu - dovoz štěrku, písku, drtí.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Služby: - vnitrostátní autodoprava.

Služby: - autodoprava vnitrostátní - zemní práce - prodej písek, kamenivo - opravy nákladních vozů.

Přeprava osob. - autodoprava menších rozměrů Taxislužba.

Služby: - úklid budov - autodoprava.

Od spedice přes logistiku až po výrobu a vývoj softwaru - odborné kapacity skupiny M. Ward Group převyšují nabídku běžných spedičních firem. Jednou z největších výhod skupiny je možnost poskytovat zákazníkům navazující služby takříkajíc pod jednou střechou. Naše silné finanční zázemí je zárukou rychlých plateb všem našim partnerům a ...

Doprava a přeprava: - sypké materiály - palivové dřevo

Vnitrostátní a mezinárodní doprava a spedice: - vlastní široká kolona vozidel v celém spektru objemů, tonáže a provedení - široká základna smluvních dopravců - rozsáhlá síť smluvních a spolupracujících dopravních a spedičních společností v Evropě - přehled o pohybu vozidla systémem GPS - schopnost realizace termínovaných dodávek ...